Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de kurum içi eğitimler devam ediyor

EĞİTİM 20.01.2021 - 19:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1668+ kez okundu.
 

Körfez’de kurum içi eğitimler devam ediyor

Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, verdiği hizmet içi eğitimler ile belediyelerdeki personellerin niteliğini arttırmaya devam ediyor

Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, verdiği hizmet içi eğitimler ile belediyelerdeki personellerin niteliğini arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda da Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik “Kamu İhale Mevzuatında Güncel Değişiklikler” konulu eğitim programı gerçekleştirildi. DEĞİŞİKLİKLER ANLATILDI Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Ümit Aslan tarafından temel ihale bilgileri, ihale süreci işlemleri, teklif değerlendirmeleri, mal alımı, hizmet alım, yapım işi ihalelerine ilişkin özel hususlar, doğrudan temin gibi konularda bilgiler aktardı. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.
Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, verdiği hizmet içi eğitimler ile belediyelerdeki personellerin niteliğini arttırmaya devam ediyor

Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, verdiği hizmet içi eğitimler ile belediyelerdeki personellerin niteliğini arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda da Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yönelik “Kamu İhale Mevzuatında Güncel Değişiklikler” konulu eğitim programı gerçekleştirildi.

DEĞİŞİKLİKLER ANLATILDI

Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Ümit Aslan tarafından temel ihale bilgileri, ihale süreci işlemleri, teklif değerlendirmeleri, mal alımı, hizmet alım, yapım işi ihalelerine ilişkin özel hususlar, doğrudan temin gibi konularda bilgiler aktardı. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.