Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de ‘kentsel dönüşüm’ devam ediyor

GÜNDEM 08.10.2021 - 18:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2157+ kez okundu.
 

Körfez’de ‘kentsel dönüşüm’ devam ediyor

Körfez Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede riskli durumdaki 4 katlı binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi

Körfez Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede riskli durumdaki 4 katlı binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi. Esentepe Mahallesi Bıldırcın Sokak’ta bulunan bina sahipleri, binayı kentsel dönüşüme aldı ve riskli binanın yıkımı için gerekli işlemler yapıldı. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri kontrolünde dün 4 katlı bina için yıkım çalışmaları başladı. YIKIM ÜÇ GÜN SÜRECEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçede bulunan binaların yıkım işlemini gerçekleştiren Körfez Belediyesi ekipleri tarafından iki adet iş makinesi yıkıma başlarken, çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı. Ekipler, metruk durumda olan binanın yıkım işlemleri sonrasında ortaya çıkacak molozun da hemen kaldırılacağını belirtti.
Körfez Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede riskli durumdaki 4 katlı binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi

Körfez Belediyesi, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede riskli durumdaki 4 katlı binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi. Esentepe Mahallesi Bıldırcın Sokak’ta bulunan bina sahipleri, binayı kentsel dönüşüme aldı ve riskli binanın yıkımı için gerekli işlemler yapıldı. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri kontrolünde dün 4 katlı bina için yıkım çalışmaları başladı.

YIKIM ÜÇ GÜN SÜRECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte ilçede bulunan binaların yıkım işlemini gerçekleştiren Körfez Belediyesi ekipleri tarafından iki adet iş makinesi yıkıma başlarken, çevrede de geniş güvenlik önlemleri alındı. Ekipler, metruk durumda olan binanın yıkım işlemleri sonrasında ortaya çıkacak molozun da hemen kaldırılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.