Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de kar timleri 24 saat görevde!

YAŞAM 16.02.2021 - 18:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2239+ kez okundu.
 

Körfez’de kar timleri 24 saat görevde!

Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Körfez’de akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında, tüm ekipler teyakkuza geçti. Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri Körfez’in tüm mahallelerinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise köy yollarında yol açma, tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. EKİPLER NÖBETTE Gece ve gündüz olmak üzere ikişer gruplar halinde nöbetleşe sürekli sahada olan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlar yaşamaması için gün boyu kar temizleme,  tuzlama çalışması yapıyor.  Yapılan çalışmalar ile sürücülerin ve araçların yol güvenliği sağlanıyor. TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, alt geçitler, üst geçitler, duraklar, hastane önleri, cami bahçeleri ve kaldırımlarda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.
Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Körfez’de akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında, tüm ekipler teyakkuza geçti. Körfez Belediyesi karla mücadele ekipleri Körfez’in tüm mahallelerinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise köy yollarında yol açma, tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

EKİPLER NÖBETTE
Gece ve gündüz olmak üzere ikişer gruplar halinde nöbetleşe sürekli sahada olan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlar yaşamaması için gün boyu kar temizleme,  tuzlama çalışması yapıyor.  Yapılan çalışmalar ile sürücülerin ve araçların yol güvenliği sağlanıyor.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, alt geçitler, üst geçitler, duraklar, hastane önleri, cami bahçeleri ve kaldırımlarda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.