Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de ‘Hafriyat’ Temizliği

Körfez Belediyesi 04.07.2019 - 12:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2017+ kez okundu.
 

Körfez’de ‘Hafriyat’ Temizliği

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi’nde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Boş arsalarda kötü bir görüntü oluşturan molozlar temizlendi, güzel bir görünüm kazandırıldı.

SEHER SOKAKTA ASFALT TAMAM Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısa bir süre önce ilçenin dört bir yanında ‘asfalt’ çalışmalarının startını vermişti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda mahallelerde belirli periyotlarla alt ve üst yapı çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekip tarafından, Çamlıtepe Mahallesi Seher Sokakta yürütülen asfalt çalışmaları tamamlandı, kalan hafriyatlar temizlendi. VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ  Boş arsalarda çevre kirliliğine sebep olan molozlar temizlendi, güzel bir görünüm oluşturuldu. Bölge halkı ise, yapılan çalışmalar sebebiyle Belediye yetkililerine teşekkür etti.
Körfez Belediyesi, Çamlıtepe Mahallesi’nde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Boş arsalarda kötü bir görüntü oluşturan molozlar temizlendi, güzel bir görünüm kazandırıldı.

SEHER SOKAKTA ASFALT TAMAM

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısa bir süre önce ilçenin dört bir yanında ‘asfalt’ çalışmalarının startını vermişti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda mahallelerde belirli periyotlarla alt ve üst yapı çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekip tarafından, Çamlıtepe Mahallesi Seher Sokakta yürütülen asfalt çalışmaları tamamlandı, kalan hafriyatlar temizlendi.

VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ 

Boş arsalarda çevre kirliliğine sebep olan molozlar temizlendi, güzel bir görünüm oluşturuldu. Bölge halkı ise, yapılan çalışmalar sebebiyle Belediye yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.