Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de dinlenme tesisinde bulunan cesedin altından dram çıktı

ASAYİŞ 20.04.2021 - 13:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1885+ kez okundu.
 

Körfez'de dinlenme tesisinde bulunan cesedin altından dram çıktı

2018 tarihinde TEM Otoyolu Körfez TEM-76 dinlenme tesisinde bulunan ceset ile ilgili Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Cumhuriyet Savcısı 10 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar hapis cezası talep etti.

2018 tarihinde TEM Otoyolu Körfez TEM-76 dinlenme tesisinde bulunan ceset ile ilgili Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Cumhuriyet Savcısı 10 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar hapis cezası talep etti. Olay, 11 Eylül 2018 tarihinde TEM Otoyolu Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi TEM-76 Dinlenme Tesisleri mevkiinde meydana geldi. Bölgeden geçen vatandaşlar tarafından yerde hareketsiz yatan bir kişinin görülmesinin ardından durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Yapılan incelemede kimliği öğrenilemeyen şahsın hayatını kaybettiği belirlenirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. ÇİMLERE BIRAKIP GİTTİLER Cumhuriyet Savcısı iddianamede İbrahim D. ve Osman Ş.’nin yasadışı yollarla Türkiye’ye giren yabancı uyruklu şahısları para karşılığında İstanbul ve Kocaeli illerine taşıdıkları, İbrahim D.’nin yolcu sayısının fazla olması nedeniyle akrabası olan Osman Ş.’yi aradığı, 14 kişinin Osman Ş. tarafından 18 kişinin ise İbrahim D. tarafından taşındığı belirtildi. Maktulün sağlık durumunun iyi olmadığı, Kocaeli’ye varıncaya kadar sürekli öksürüp aracın orta koridorunda yatarak seyahat ettiği bilgileri yer alırken TEM-76 dinlenme tesislerinde herkesin araçlardan inip maktulün inmemesi nedeniyle sürüklenerek araçtan indirildiği daha sonra ise çimlere bırakılıp gidildiği belirtildi. ÜZERİNDEN ÇIKAN KİMLİK SAHTE ÇIKTI Savcı, maktulün bırakıldığı yerde hayatını kaybettiği, sağlık kuruluşuna haber verilmemesi ve rahatlıkla bulunabilecek bir yere bırakılmaması nedeniyle maktulün ölümünden sorumlu tutulması gerektiğini belirterek cezalandırılmasını talep etti. Ayrıca maktulün üzerinden çıkan Rumeys Kantae ismine düzenlenmiş kimliğin sahte olduğu da belirtildi. “KASIT İLE HAREKET EDİLDİ” Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklar katılmazken taraf avukatları katılım sağladı. Cumhuriyet Savcısı mütalaada Adli Tıp İhtisas Kurulu’nun maktulün ölümüyle ilgili zatürre ve gelişen komplikasyonlar sonucu meydana geldiği, kişinin hastaneye götürülerek tedavisine başlatılması durumunda kurtarılabileceği ancak kesin olmadığı konusunda mütalaa verdiğini, yolculuk boyunca öksüren, ağır hasta olan maktulün bırakıldığı yerde ölebileceğini öngörebilecek durumda bulunan sanıkların sonucunu bilerek eylemi gerçekleştirdiklerinden olası kast ile hareket ettiklerini belirterek 10 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatlarının mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemeleri nedeniyle duruşma ileri bir tarihe ertelendi.  
2018 tarihinde TEM Otoyolu Körfez TEM-76 dinlenme tesisinde bulunan ceset ile ilgili Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Cumhuriyet Savcısı 10 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar hapis cezası talep etti.

2018 tarihinde TEM Otoyolu Körfez TEM-76 dinlenme tesisinde bulunan ceset ile ilgili Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Cumhuriyet Savcısı 10 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar hapis cezası talep etti.

Olay, 11 Eylül 2018 tarihinde TEM Otoyolu Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi TEM-76 Dinlenme Tesisleri mevkiinde meydana geldi. Bölgeden geçen vatandaşlar tarafından yerde hareketsiz yatan bir kişinin görülmesinin ardından durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Yapılan incelemede kimliği öğrenilemeyen şahsın hayatını kaybettiği belirlenirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇİMLERE BIRAKIP GİTTİLER

Cumhuriyet Savcısı iddianamede İbrahim D. ve Osman Ş.’nin yasadışı yollarla Türkiye’ye giren yabancı uyruklu şahısları para karşılığında İstanbul ve Kocaeli illerine taşıdıkları, İbrahim D.’nin yolcu sayısının fazla olması nedeniyle akrabası olan Osman Ş.’yi aradığı, 14 kişinin Osman Ş. tarafından 18 kişinin ise İbrahim D. tarafından taşındığı belirtildi. Maktulün sağlık durumunun iyi olmadığı, Kocaeli’ye varıncaya kadar sürekli öksürüp aracın orta koridorunda yatarak seyahat ettiği bilgileri yer alırken TEM-76 dinlenme tesislerinde herkesin araçlardan inip maktulün inmemesi nedeniyle sürüklenerek araçtan indirildiği daha sonra ise çimlere bırakılıp gidildiği belirtildi.

ÜZERİNDEN ÇIKAN KİMLİK SAHTE ÇIKTI

Savcı, maktulün bırakıldığı yerde hayatını kaybettiği, sağlık kuruluşuna haber verilmemesi ve rahatlıkla bulunabilecek bir yere bırakılmaması nedeniyle maktulün ölümünden sorumlu tutulması gerektiğini belirterek cezalandırılmasını talep etti. Ayrıca maktulün üzerinden çıkan Rumeys Kantae ismine düzenlenmiş kimliğin sahte olduğu da belirtildi.

“KASIT İLE HAREKET EDİLDİ”

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan sanıklar katılmazken taraf avukatları katılım sağladı. Cumhuriyet Savcısı mütalaada Adli Tıp İhtisas Kurulu’nun maktulün ölümüyle ilgili zatürre ve gelişen komplikasyonlar sonucu meydana geldiği, kişinin hastaneye götürülerek tedavisine başlatılması durumunda kurtarılabileceği ancak kesin olmadığı konusunda mütalaa verdiğini, yolculuk boyunca öksüren, ağır hasta olan maktulün bırakıldığı yerde ölebileceğini öngörebilecek durumda bulunan sanıkların sonucunu bilerek eylemi gerçekleştirdiklerinden olası kast ile hareket ettiklerini belirterek 10 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar cezalandırılmasını talep etti. Sanık avukatlarının mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemeleri nedeniyle duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.