Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de AVM’de intihar girişimi!

YAŞAM 31.03.2021 - 21:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3097+ kez okundu.
 

Körfez’de AVM’de intihar girişimi!

Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de bıçakla intihar girişiminde bulunan şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere olay Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi üzerinde yer alan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddialara göre alışveriş merkezine müşteri olarak gelen Ş.Ç. (48) adlı  şahıs, eline aldığı bıçakla alt kata inerek intihar girişiminde bulundu. Durumun AVM çalışanları tarafından fark edilmesi üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. DURUMU AĞIR İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ş.Ç.’ye ilk müdahalesi yapmasının ardından ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Ş.Ç.’nün ilçede emlakçılık yaptığı öğrenilen Ş.Ç.’nün durumunun ağır olduğu öğrenildi., Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.
Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de bıçakla intihar girişiminde bulunan şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere olay Körfez Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi üzerinde yer alan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddialara göre alışveriş merkezine müşteri olarak gelen Ş.Ç. (48) adlı  şahıs, eline aldığı bıçakla alt kata inerek intihar girişiminde bulundu. Durumun AVM çalışanları tarafından fark edilmesi üzerine durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ş.Ç.’ye ilk müdahalesi yapmasının ardından ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Ş.Ç.’nün ilçede emlakçılık yaptığı öğrenilen Ş.Ç.’nün durumunun ağır olduğu öğrenildi., Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.