Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de 19 Yaşındaki genç çatıdan düştü

Vefat 14.03.2021 - 16:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2206+ kez okundu.
 

Körfez'de 19 Yaşındaki genç çatıdan düştü

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde iddialara göre güvercin beslemek için çatıya çıkan 19 yaşındaki Ercan Dinçer adındaki genç düşerek hayatını kaybetti.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde iddialara göre güvercin beslemek için çatıya çıkan 19 yaşındaki Ercan Dinçer adındaki genç düşerek hayatını kaybetti.  Alınan bilgi ve iddialara göre pazarcılık yapan babası ile birlikte pazarlara çıkan 19 yaşındaki Ercan Dinçer öğlen saatlerine doğru 4 katlı evin çatı katına çıkarak burada kardeşleriyle birlikte beslediği güvercinlerle vakit geçirmek istedi. Bu sırada bilinmeyen bir nedenle de çatıdan dengesini kaybederek aşağıdaki odunluğun üstüne oradan de pimapenlerin kırılmasıyla yere düşen genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde iddialara göre güvercin beslemek için çatıya çıkan 19 yaşındaki Ercan Dinçer adındaki genç düşerek hayatını kaybetti.

Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde iddialara göre güvercin beslemek için çatıya çıkan 19 yaşındaki Ercan Dinçer adındaki genç düşerek hayatını kaybetti. 

Alınan bilgi ve iddialara göre pazarcılık yapan babası ile birlikte pazarlara çıkan 19 yaşındaki Ercan Dinçer öğlen saatlerine doğru 4 katlı evin çatı katına çıkarak burada kardeşleriyle birlikte beslediği güvercinlerle vakit geçirmek istedi. Bu sırada bilinmeyen bir nedenle de çatıdan dengesini kaybederek aşağıdaki odunluğun üstüne oradan de pimapenlerin kırılmasıyla yere düşen genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.