Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kore gazisi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Vefat 03.10.2021 - 20:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1933+ kez okundu.
 

Kore gazisi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Dilovası Kore gazisi Musa Karabulak, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Dilovası Kore gazisi Musa Karabulak, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.  Kore gazisi Musa Karabulak  koronavirüs nedeniyle bir süredir İzmit’te bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Musa Karabulak dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Karabulak’ın cenazesi bugün  Dilovası Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Diliskelesi Mezarlığında toprağa verildi. Kore gazisi Musa Karabulak  koronavirüs nedeniyle bir süredir İzmit’te bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Musa Karabulak dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Karabulak’ın cenazesi bugün  Dilovası Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Diliskelesi Mezarlığında toprağa verildi. 
Dilovası Kore gazisi Musa Karabulak, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Dilovası Kore gazisi Musa Karabulak, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Kore gazisi Musa Karabulak  koronavirüs nedeniyle bir süredir İzmit’te bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Musa Karabulak dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Karabulak’ın cenazesi bugün  Dilovası Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Diliskelesi Mezarlığında toprağa verildi. Kore gazisi Musa Karabulak  koronavirüs nedeniyle bir süredir İzmit’te bulunan özel bir hastanede tedavi görüyordu. Musa Karabulak dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Karabulak’ın cenazesi bugün  Dilovası Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Diliskelesi Mezarlığında toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.