Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kolonya içip, öldü

SİYASET 02.01.2022 - 15:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2263+ kez okundu.
 

Kolonya içip, öldü

İzmit’te bir otomobil kiralama firmasının ofisinde kolonya içen Kerem Kulbay İkiel (39), yaşamını yitirdi.

İzmit’te bir otomobil kiralama firmasının ofisinde kolonya içen Kerem Kulbay İkiel (39), yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otomobil kiralama firmasının ofisine gelen ve bölgedeki esnaflar tarafından tanınan K. K. İ (39) arka kısımdaki odaya geçerek cebindeki şişede bulunan bir sıvıyı içmeye başladı. Yaklaşık 6 saat sonra iş yerine gelen İ.'in babası, oğlunun da orada olduğunu öğrenince odaya girdi. Oğlunu hareketsiz gören babanın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde İkiel’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından İ.’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Alkol bağımlısı olduğu ve kolonya içtiği iddia edilen K. K. İ'in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu netlik kazanacak.  
İzmit’te bir otomobil kiralama firmasının ofisinde kolonya içen Kerem Kulbay İkiel (39), yaşamını yitirdi.

İzmit’te bir otomobil kiralama firmasının ofisinde kolonya içen Kerem Kulbay İkiel (39), yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otomobil kiralama firmasının ofisine gelen ve bölgedeki esnaflar tarafından tanınan K. K. İ (39) arka kısımdaki odaya geçerek cebindeki şişede bulunan bir sıvıyı içmeye başladı. Yaklaşık 6 saat sonra iş yerine gelen İ.'in babası, oğlunun da orada olduğunu öğrenince odaya girdi. Oğlunu hareketsiz gören babanın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde İkiel’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından İ.’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Alkol bağımlısı olduğu ve kolonya içtiği iddia edilen K. K. İ'in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu netlik kazanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.