Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaelili sanatçı ve yapımcılara plaket

SANAT 08.12.2019 - 00:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2365+ kez okundu.
 

Kocaelili sanatçı ve yapımcılara plaket

Eczacı Caner Göçmez, yaptığı sosyal içerikli etkinliklerine bir yenisini ekledi. Kocaelili dizi film sanatçıları ve yönetmenine, “Ömür boyu onur ödülü” adı altında plaket verdi

Diriliş Ertuğrul dizisinde iki önemli karakteri canlandıran Yücel Tok, Hanifi Koç, Recep İvedik 5’te kamyoncu rolünde yer alan Hüseyin Baycur, Körfezli yönetmen Vedat İnce’ye plaket veren Caner Göçmez, ilimizi başarıyla temsil eden sanatçıların tanıtım olarak önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiklerini söyledi. FİLM PROJESİNİ PAYLAŞTI Atalar Mahallesi’nde Türk Kahvesi’nde bir araya gelen sanatçılara plaketlerini teslim eden Caner Göçmez, önümüzde ki günlerde gündeme gelecek olan bir film projesini de paylaştı. İlçede ki protokol ve iş adamlarını n da yer almasının planlandığı kısa film için senaryo düşünülmesini isteyen Caner Göçmez’in bu düşüncesi çok beğenildi. SIKINTILAR KONUŞULDU Yapılan sohbet sırasında sanatçılara gereken değerin verilmemesi, bu sektörde yaşanan sıkıntılar konuşuldu. Caner Göçmez, sanatçıların toplumun aynası olduğunu ve oynadıkları rollerin çok önemli olduğunu söyledi.
Eczacı Caner Göçmez, yaptığı sosyal içerikli etkinliklerine bir yenisini ekledi. Kocaelili dizi film sanatçıları ve yönetmenine, “Ömür boyu onur ödülü” adı altında plaket verdi

Diriliş Ertuğrul dizisinde iki önemli karakteri canlandıran Yücel Tok, Hanifi Koç, Recep İvedik 5’te kamyoncu rolünde yer alan Hüseyin Baycur, Körfezli yönetmen Vedat İnce’ye plaket veren Caner Göçmez, ilimizi başarıyla temsil eden sanatçıların tanıtım olarak önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiklerini söyledi.

FİLM PROJESİNİ PAYLAŞTI

Atalar Mahallesi’nde Türk Kahvesi’nde bir araya gelen sanatçılara plaketlerini teslim eden Caner Göçmez, önümüzde ki günlerde gündeme gelecek olan bir film projesini de paylaştı. İlçede ki protokol ve iş adamlarını n da yer almasının planlandığı kısa film için senaryo düşünülmesini isteyen Caner Göçmez’in bu düşüncesi çok beğenildi.

SIKINTILAR KONUŞULDU

Yapılan sohbet sırasında sanatçılara gereken değerin verilmemesi, bu sektörde yaşanan sıkıntılar konuşuldu. Caner Göçmez, sanatçıların toplumun aynası olduğunu ve oynadıkları rollerin çok önemli olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.