Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli'de ilk orman Okulu; Körfez'de açıldı

EĞİTİM 07.06.2020 - 22:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2267+ kez okundu.
 

Kocaeli'de ilk orman Okulu; Körfez'de açıldı

Türkiye genelinde sayılı yerlerde olan; Kocaeli'nde hiçbir okulda uygulanmayan Orman Okulu; Körfez'de açıldı

Körfez'de bulunan Yeşil Vadi Koleji tarafından uygulamaya konulan Orman Okulu uygulamasında; okulda eğitim alan öğrenciler; bir çok dersi açık havada; orman içinde; ağaçlar ve yeşillikler arasında uygulamalı olarak görecekler. Bu uygulama Türkiye genelinde 10 okulda; Kocaeli'nde ise ilk olarak Yeşil Vadi Koleji'nde uygulanacak. Konuyla ilgili bilgi veren kurum yetkilileri, " Sevgi, tüm kilitli kapıların anahtarıdır. Yeşil Vadi ailesi sevginin varlığıyla her geçen gün daha da büyüyor. Gelişimi, öğrenmeyi öğretmeyi hedeflediğimiz için başarı yolunda her gün biraz daha ilerliyoruz. Sevgi dolu bir aile ortamında eğitim gören çocuklarımız, geleceğe huzurlu bir şekilde hazırlanıyorlar. Öz güvenleri yüksek, kendini bilen bireyler olarak yetişiyorlar. Onların yüzünde görmek istediğimiz sevgi dolu gülümseme ve güven ifadesi bizler için her şeyden daha kıymetlidir.
Türkiye genelinde sayılı yerlerde olan; Kocaeli'nde hiçbir okulda uygulanmayan Orman Okulu; Körfez'de açıldı

Körfez'de bulunan Yeşil Vadi Koleji tarafından uygulamaya konulan Orman Okulu uygulamasında; okulda eğitim alan öğrenciler; bir çok dersi açık havada; orman içinde; ağaçlar ve yeşillikler arasında uygulamalı olarak görecekler.

Bu uygulama Türkiye genelinde 10 okulda; Kocaeli'nde ise ilk olarak Yeşil Vadi Koleji'nde uygulanacak.

Konuyla ilgili bilgi veren kurum yetkilileri, " Sevgi, tüm kilitli kapıların anahtarıdır. Yeşil Vadi ailesi sevginin varlığıyla her geçen gün daha da büyüyor.

Gelişimi, öğrenmeyi öğretmeyi hedeflediğimiz için başarı yolunda her gün biraz daha ilerliyoruz. Sevgi dolu bir aile ortamında eğitim gören çocuklarımız, geleceğe huzurlu bir şekilde hazırlanıyorlar.

Öz güvenleri yüksek, kendini bilen bireyler olarak yetişiyorlar. Onların yüzünde görmek istediğimiz sevgi dolu gülümseme ve güven ifadesi bizler için her şeyden daha kıymetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.