Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de hükümet istifa protestosu: 1 gözaltı

GÜNDEM 23.11.2021 - 21:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1583+ kez okundu.
 

Kocaeli’de hükümet istifa protestosu: 1 gözaltı

Ankara ve İstanbul’da başlayan ‘hükümet istifa’ protestoları Kocaeli’de de gerçekleştirildi. Protestolarda EMEP Körfez İlçe Başkanı Adem Korkmaz gözaltına alındı.

İstanbul ve Ankara’da ‘hükümet istifa’ diyerek başlayan yürüyüş Kocaeli’de tencere ve tavalarla protesto olarak başladı. Derince Yenikent’te vatandaşlar ‘hükümet istifa’ diyerek tencere ve tavalarla balkonlara çıkarak ses çıkarırken EMEP Körfez İlçe Başkanı Adem Korkmaz ve 4 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Yenikent Polis Karakoluna götürüldü. EMEP İl Başkanı Arzu Erkan, “Hükümet İstifa” demek ne zamandan beri suç oldu. İlçe başkanımızı derhal serbest bırakın” diyerek duruma tepki gösterdi.
Ankara ve İstanbul’da başlayan ‘hükümet istifa’ protestoları Kocaeli’de de gerçekleştirildi. Protestolarda EMEP Körfez İlçe Başkanı Adem Korkmaz gözaltına alındı.

İstanbul ve Ankara’da ‘hükümet istifa’ diyerek başlayan yürüyüş Kocaeli’de tencere ve tavalarla protesto olarak başladı. Derince Yenikent’te vatandaşlar ‘hükümet istifa’ diyerek tencere ve tavalarla balkonlara çıkarak ses çıkarırken EMEP Körfez İlçe Başkanı Adem Korkmaz ve 4 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Yenikent Polis Karakoluna götürüldü.
EMEP İl Başkanı Arzu Erkan, “Hükümet İstifa” demek ne zamandan beri suç oldu. İlçe başkanımızı derhal serbest bırakın” diyerek duruma tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.