Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli’de Biontech Aşılamasına Başlandı

SAĞLIK 02.04.2021 - 22:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1932+ kez okundu.
 

Kocaeli’de Biontech Aşılamasına Başlandı

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" bugün Kocaeli'li vatandaşlara hastanelerde uygulanmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" bugün Kocaeli'li vatandaşlara hastanelerde uygulanmaya başladı. Aşılar, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi tarafından soğuk zincire uygun olarak depolandı. Sırası gelen vatandaşlara uygulanacak "Biontech aşıları" İl Sağlık Müdürlüğü bulaşıcı hastalıklar biriminde görevli sağlıkçılar tarafından aşı uygulaması yapılacak hastanelere uygun şartlar altında sevk edilerek yetkililere teslim edildi. Ayrıca aşıların etkin kullanımının sağlanması amacıyla uygulama, kullanım ve depolama gibi konularda, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık profesyonelleri tarafından aşı uygulaması yapacak sağlıkçılara gerekli eğitimler videokonferans yöntemi aracılığıyla verildi.  
Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" bugün Kocaeli'li vatandaşlara hastanelerde uygulanmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından temin edilen ve ilimize transferi sağlanan "Biontech Aşıları" bugün Kocaeli'li vatandaşlara hastanelerde uygulanmaya başladı.

Aşılar, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar birimi tarafından soğuk zincire uygun olarak depolandı.

Sırası gelen vatandaşlara uygulanacak "Biontech aşıları" İl Sağlık Müdürlüğü bulaşıcı hastalıklar biriminde görevli sağlıkçılar tarafından aşı uygulaması yapılacak hastanelere uygun şartlar altında sevk edilerek yetkililere teslim edildi.

Ayrıca aşıların etkin kullanımının sağlanması amacıyla uygulama, kullanım ve depolama gibi konularda, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık profesyonelleri tarafından aşı uygulaması yapacak sağlıkçılara gerekli eğitimler videokonferans yöntemi aracılığıyla verildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.