Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kocaeli Bilim Merkezi Bilim Haftası'nda Gebze'deydi

BİLİM 16.03.2021 - 12:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1704+ kez okundu.
 

Kocaeli Bilim Merkezi Bilim Haftası'nda Gebze'deydi

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Bilim Merkezi8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Gebze’de bilimsel etkinlikle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla 2015 yılında kurulan Kocaeli Bilim Merkezi, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Gebze’nin farklı bölgelerindeki okullardaydı. Bilim ve Teknoloji haftası etkinlikleri çerçevesinde hafta boyunca çeşitli bilimsel gösteriler gerçekleştirildi. TÜBİTAK BAŞKANI DA GÖSTERİLERE KATILDI Gebze bölgesindeki 9 farklı okulda gerçekleştirilen etkinliklerin son gününde Tavşanlı İlköğretim Okulu etkinliklere ev sahipliği yaptı. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ da Tavşanlı İlköğretim Okulu’ndaki etkinliklerde yer aldı. HEDEF BİLİM KÜLTÜRÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAK Kocaeli Bilim Merkezi, gerçekleştirdiği Yanma Deneyi, Hava ve Kuvvet Deneyi, Kimyasal Bozulma, Sıvı Azot Bulut Deneyi, Kuru Buz Deneyi, Benzer Benzeri Çözer, Damacana Deneyi Basınç, Bernolli Deneyi, Yeşil Alev Deneyi gibi birbirinden eğlenceli çalışmalar ile çocukların eğlenerek öğrenmesini, bilime ilgi uyandırmayı ve bilim kültürünün yaygınlaşmasını hedeflemekte.
Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Bilim Merkezi8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Gebze’de bilimsel etkinlikle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla 2015 yılında kurulan Kocaeli Bilim Merkezi, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Gebze’nin farklı bölgelerindeki okullardaydı. Bilim ve Teknoloji haftası etkinlikleri çerçevesinde hafta boyunca çeşitli bilimsel gösteriler gerçekleştirildi.

TÜBİTAK BAŞKANI DA GÖSTERİLERE KATILDI

Gebze bölgesindeki 9 farklı okulda gerçekleştirilen etkinliklerin son gününde Tavşanlı İlköğretim Okulu etkinliklere ev sahipliği yaptı. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ da Tavşanlı İlköğretim Okulu’ndaki etkinliklerde yer aldı.

HEDEF BİLİM KÜLTÜRÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAK

Kocaeli Bilim Merkezi, gerçekleştirdiği Yanma Deneyi, Hava ve Kuvvet Deneyi, Kimyasal Bozulma, Sıvı Azot Bulut Deneyi, Kuru Buz Deneyi, Benzer Benzeri Çözer, Damacana Deneyi Basınç, Bernolli Deneyi, Yeşil Alev Deneyi gibi birbirinden eğlenceli çalışmalar ile çocukların eğlenerek öğrenmesini, bilime ilgi uyandırmayı ve bilim kültürünün yaygınlaşmasını hedeflemekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.