Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kemal Özkal vefat etti

Vefat 15.11.2021 - 22:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2018+ kez okundu.
 

Kemal Özkal vefat etti

Körfez ilçede renkli kişiliğiyle tanınan TOTO KEMAL lakaplı Kemal Özkal İlimtepe'deki evinde hayatını kaybetti.

Körfez ilçenin bir dönemine Körfez Şoförler Odası ve Esnaf Odası kurucusu olarak damgasını vuran her iki odanın da başkanlığını yapan üç çocuk babası Kemal Özkal, İlimtepe'deki evinde vefat etti. Bir süredir rahatsız olan tedavi gören Kemal Özkal yaşlılığa bağlı nedenlerle solunum ve kalp yetmezliği sonucu akşam saatlerinde evinde vefat etti. Kemal Özkal'ın yarın belirlenecek olan cenaze töreni sonrasında Körfez'de toprağa verileceği öğrenildi. Körfez manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Körfez ilçede renkli kişiliğiyle tanınan TOTO KEMAL lakaplı Kemal Özkal İlimtepe'deki evinde hayatını kaybetti.

Körfez ilçenin bir dönemine Körfez Şoförler Odası ve Esnaf Odası kurucusu olarak damgasını vuran her iki odanın da başkanlığını yapan üç çocuk babası Kemal Özkal, İlimtepe'deki evinde vefat etti.

Bir süredir rahatsız olan tedavi gören Kemal Özkal yaşlılığa bağlı nedenlerle solunum ve kalp yetmezliği sonucu akşam saatlerinde evinde vefat etti. Kemal Özkal'ın yarın belirlenecek olan cenaze töreni sonrasında Körfez'de toprağa verileceği öğrenildi.

Körfez manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.