Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe’deki cinayetin şüphelileri adliyeye sevk edildi

GÜNDEM 25.04.2021 - 17:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1978+ kez okundu.
 

Kartepe’deki cinayetin şüphelileri adliyeye sevk edildi

Kartepe Rahmiye Mahallesinde tek başına yaşayan 85 yaşındaki Halil İbrahim Topal’ın evine girerek kendisini koli bandı ile bağladıktan sonra tabancayla öldüren ve parasını gasp etmek isteyen 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kartepe Rahmiye Mahallesinde tek başına yaşayan 85 yaşındaki Halil İbrahim Topal’ın evine girerek kendisini koli bandı ile bağladıktan sonra tabancayla öldüren ve parasını gasp etmek isteyen 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre 16 Nisan günü Kartepe Rahmiye Mahallesi Hamamlı Sokak üzerinde tek yaşayan babasına, hayvanların bakımında yardım etmek isteyen oğlu Şaban Topal, sabah saatlerinde eve gediğinde 85 yaşındaki babası Halil İbrahim Topal’ı kanlar içerisinde elleri ve ayakları koli bandı ile bağlanmış bir halde yerde yatarken görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde yaşlı adamın kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirledi. Yapılan incelemelerde eve giren kişi ya da kişilerin evi talan ettiği ve evde değerli eşya aradıkları öne sürüldü. 3 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON Evin bütün odalarındaki eşyaların karıştırıldığı ve yerlerde kanlı ayak izleri olduğu öne sürüldü. Olay yerinde polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Topal'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Topal’ın cenazesi Arslanbey Başaran Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu cinayete karıştıkları belirlenen 6 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Kocaeli’nin İzmit, Gebze ve Kartepe ilçeleri ile İstanbul ve Karabük’te düzenlenen operasyon sonucu N.S. (57), İ.A. (35), Ö.M. (35), B.Y. (28), A.M.T. (60) ve M.B. (53) isimli 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerden İ.A.’nın yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Çok sayıda suçtan kayıtlı oldukları belirlenen şüphelilerin olay günü toplanarak İstanbul’dan Kocaeli’ye geldikleri ve evinde yüklü miktarda para olduklarını tahmin ettikleri Halil İbrahim Topal’ın evine girerek Topal’ı silah zoru ile konuşturmaya çalıştıkları, bu esnada birinin tetiği çekerek Topal’ı kasığından yaraladığı öğrenildi. Şüphelilerin evde buldukları bir miktar parayı alarak olay yerinden kaçtıkları ve olay gecesi ise Maşukiye’de bulunan bir dağ evinde saklandıkları ortaya çıktı. Daha önce işledikleri çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilirken pozitif olan İ.A. ise filyasyon ekibi ile adliyeye sevk edildi.    
Kartepe Rahmiye Mahallesinde tek başına yaşayan 85 yaşındaki Halil İbrahim Topal’ın evine girerek kendisini koli bandı ile bağladıktan sonra tabancayla öldüren ve parasını gasp etmek isteyen 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kartepe Rahmiye Mahallesinde tek başına yaşayan 85 yaşındaki Halil İbrahim Topal’ın evine girerek kendisini koli bandı ile bağladıktan sonra tabancayla öldüren ve parasını gasp etmek isteyen 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre 16 Nisan günü Kartepe Rahmiye Mahallesi Hamamlı Sokak üzerinde tek yaşayan babasına, hayvanların bakımında yardım etmek isteyen oğlu Şaban Topal, sabah saatlerinde eve gediğinde 85 yaşındaki babası Halil İbrahim Topal’ı kanlar içerisinde elleri ve ayakları koli bandı ile bağlanmış bir halde yerde yatarken görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde yaşlı adamın kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirledi. Yapılan incelemelerde eve giren kişi ya da kişilerin evi talan ettiği ve evde değerli eşya aradıkları öne sürüldü.

3 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Evin bütün odalarındaki eşyaların karıştırıldığı ve yerlerde kanlı ayak izleri olduğu öne sürüldü. Olay yerinde polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Topal'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Topal’ın cenazesi Arslanbey Başaran Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu cinayete karıştıkları belirlenen 6 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Kocaeli’nin İzmitGebze ve Kartepe ilçeleri ile İstanbul ve Karabük’te düzenlenen operasyon sonucu N.S. (57), İ.A. (35), Ö.M. (35), B.Y. (28), A.M.T. (60) ve M.B. (53) isimli 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerden İ.A.’nın yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Çok sayıda suçtan kayıtlı oldukları belirlenen şüphelilerin olay günü toplanarak İstanbul’dan Kocaeli’ye geldikleri ve evinde yüklü miktarda para olduklarını tahmin ettikleri Halil İbrahim Topal’ın evine girerek Topal’ı silah zoru ile konuşturmaya çalıştıkları, bu esnada birinin tetiği çekerek Topal’ı kasığından yaraladığı öğrenildi. Şüphelilerin evde buldukları bir miktar parayı alarak olay yerinden kaçtıkları ve olay gecesi ise Maşukiye’de bulunan bir dağ evinde saklandıkları ortaya çıktı. Daha önce işledikleri çeşitli suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilirken pozitif olan İ.A. ise filyasyon ekibi ile adliyeye sevk edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.