Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe’de Model Uçak Festivali

TEKNOLOJİ 19.05.2018 - 17:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2327+ kez okundu.
 

Kartepe’de Model Uçak Festivali

Kartepe Belediyesi’nin, KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Türk Hava Kurumu Kocaeli Şubesi işbirliğinde KOÜ Arslanbey Yerleşkesi’nde düzenlediği “Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Beşincisi gerçekleşen Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği ile Türkiye genelindeki model uçak tutkunlarını bir araya geldi. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü’nün de katıldığı şenlik yoğun ilgi gördü. Kartepe Belediye yetkilileri, KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi görevlileri, Türk Hava Kurumu Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman, model uçak tutkunları, vatandaşlar, çocuklar ve gençler katıldı. ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ Programın açılış konuşmasını yapan Türk Hava Kurumu Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman hedeflerinin havacılığı yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, “Bilimin ışığında Türk Hava Kurumumuzun ve model uçak sevdalılarının destekleriyle havacılık branşında gelecekte bu işi meslek edinmek isteyen çocuklarımıza ufuk açan bu etkinliğimiz çok önemli bir projedir. Her yıl farklı çocuklarımız ve gençlerimiz bu işe heves ediyorlar. Bu etkinlikle farkındalık da yarattığımızı düşünüyoruz” diyerek, Kartepe de 5 yıldır Model Uçak Şenliğinin düzenlenmesine katkı sunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür etti. KATILIM BELGESİ VERİLDİ Kartepe semalarının model uçak ve helikopterlerin gösterileri ile renklendiği şenliğe, birçok ilden pilot katılım sağladı. Model uçak eğitimi alan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri de şenlikte bulunarak uçak similasyonu, pilotluk ve model uçuş ile ilgili teknik bilgiler edindiler. Tüm Kartepe halkının davetli olduğu etkinlik büyük takdir topladı, katılım sağlayan herkese teşekkür edilerek katılım belgesi verildi.      
Kartepe Belediyesi’nin, KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Türk Hava Kurumu Kocaeli Şubesi işbirliğinde KOÜ Arslanbey Yerleşkesi’nde düzenlediği “Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Beşincisi gerçekleşen Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği ile Türkiye genelindeki model uçak tutkunlarını bir araya geldi. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü’nün de katıldığı şenlik yoğun ilgi gördü. Kartepe Belediye yetkilileri, KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi görevlileri, Türk Hava Kurumu Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman, model uçak tutkunları, vatandaşlar, çocuklar ve gençler katıldı.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını yapan Türk Hava Kurumu Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman hedeflerinin havacılığı yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, “Bilimin ışığında Türk Hava Kurumumuzun ve model uçak sevdalılarının destekleriyle havacılık branşında gelecekte bu işi meslek edinmek isteyen çocuklarımıza ufuk açan bu etkinliğimiz çok önemli bir projedir. Her yıl farklı çocuklarımız ve gençlerimiz bu işe heves ediyorlar. Bu etkinlikle farkındalık da yarattığımızı düşünüyoruz” diyerek, Kartepe de 5 yıldır Model Uçak Şenliğinin düzenlenmesine katkı sunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür etti.

KATILIM BELGESİ VERİLDİ

Kartepe semalarının model uçak ve helikopterlerin gösterileri ile renklendiği şenliğe, birçok ilden pilot katılım sağladı. Model uçak eğitimi alan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü öğrencileri de şenlikte bulunarak uçak similasyonu, pilotluk ve model uçuş ile ilgili teknik bilgiler edindiler. Tüm Kartepe halkının davetli olduğu etkinlik büyük takdir topladı, katılım sağlayan herkese teşekkür edilerek katılım belgesi verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.