Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kardan otomobil Yaptı

YAŞAM 20.02.2021 - 21:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2287+ kez okundu.
 

Kardan otomobil Yaptı

Kocaeli Yuvacık’ta ikamet eden Cengiz Subaşı kardan otomobil yaptı.

Kocaeli  Yuvacık’ta ikamet eden Cengiz Subaşı kardan otomobil yaptı. Kocaeli’de her taraf beyaza bürünürken, Yuvacık’ta ikamet eden Kentkart’ta genel koodinatör olarak görev yapan Cengiz Subaş’ı yanında iki çocuğuyla birlikte kardan otomobil yaptı. Koronadan dolayı sokağa çıkma kısıtlamasından zamanı geçirmek için kardan otomobil yaptı. Büyük uğraşlardan sonra yapılan kardan otomobil Yuvacık’ta vatandaşların ilgi odağı oldu. Kardan otomobil yapan Cengiz Subaşı”Çocukluğumdan beri yaptığım şeyler. Yoğun yağan kar yağışını görünce de dayanamadım sabah kalktım yanıma iki çocuğumu alarak kardan otomobil yaptık. Vatandaşların ilgisini çeken kardan otomobil ile fotoğraf çekiyor.      
Kocaeli Yuvacık’ta ikamet eden Cengiz Subaşı kardan otomobil yaptı.

Kocaeli  Yuvacık’ta ikamet eden Cengiz Subaşı kardan otomobil yaptı.

Kocaeli’de her taraf beyaza bürünürken, Yuvacık’ta ikamet eden Kentkart’ta genel koodinatör olarak görev yapan Cengiz Subaş’ı yanında iki çocuğuyla birlikte kardan otomobil yaptı. Koronadan dolayı sokağa çıkma kısıtlamasından zamanı geçirmek için kardan otomobil yaptı. Büyük uğraşlardan sonra yapılan kardan otomobil Yuvacık’ta vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kardan otomobil yapan Cengiz Subaşı”Çocukluğumdan beri yaptığım şeyler. Yoğun yağan kar yağışını görünce de dayanamadım sabah kalktım yanıma iki çocuğumu alarak kardan otomobil yaptık. Vatandaşların ilgisini çeken kardan otomobil ile fotoğraf çekiyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.