Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karaya oturan 3 teknedeki 7 kişi kurtarıldı

YAŞAM 20.04.2021 - 18:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2316+ kez okundu.
 

Karaya oturan 3 teknedeki 7 kişi kurtarıldı

Gölcük’te hava muhalefeti nedeniyle karaya oturan 3 tekne ve içerisinde mahsur kalan 7 kişi polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gölcük’te hava muhalefeti nedeniyle karaya oturan 3 tekne ve içerisinde mahsur kalan 7 kişi polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Alınan bilgiye göre Gölcük Kavaklı Sahilinde hava muhalefeti nedeniyle 3 teknenin karaya oturduğu ve tekne içerisinde bulunan 7 kişinin denizde mahsur kaldıkları ihbarı geldi. İhbarı alarak olay yerine giden emniyet güçleri teknelere halat atmak suretiyle  kıyıya çekerek içerisindeki kişiler ile birlikte kurtardı. O görüntüler cep telefonu kamerası ile bu şekilde görüntülendi.
Gölcük’te hava muhalefeti nedeniyle karaya oturan 3 tekne ve içerisinde mahsur kalan 7 kişi polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gölcük’te hava muhalefeti nedeniyle karaya oturan 3 tekne ve içerisinde mahsur kalan 7 kişi polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre Gölcük Kavaklı Sahilinde hava muhalefeti nedeniyle 3 teknenin karaya oturduğu ve tekne içerisinde bulunan 7 kişinin denizde mahsur kaldıkları ihbarı geldi. İhbarı alarak olay yerine giden emniyet güçleri teknelere halat atmak suretiyle  kıyıya çekerek içerisindeki kişiler ile birlikte kurtardı. O görüntüler cep telefonu kamerası ile bu şekilde görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.