Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kandıra yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Trafik Kazası 30.08.2020 - 22:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2922+ kez okundu.
 

Kandıra yolunda trafik kazası: 2 yaralı

İzmit Kandıra Yolu Kısalar Sapağı’nda iki otomobil ve hafif ticari aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İzmit Kandıra Yolu Kısalar Sapağı’nda iki otomobil ve hafif ticari aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit D-605 karayolundan Kandıra yönünde seyir halinde olan M.K. idaresindeki 34 AP 0538 plakalı hafif ticari araç, Kısalar Sapağına dönüş yapmak için yavaşlayan Alican Alkan idaresindeki 07 BUJ 13 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otomobile karşı yönden gelen İbrahim Manay idaresindeki 41 ACM 071 plakalı otomobil çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Alican Alkan, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan diğer otomobil sürücüsü İbrahim Manay’ın eşi Hasibe Manay ve sürücü Alkan, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-605 karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 
İzmit Kandıra Yolu Kısalar Sapağı’nda iki otomobil ve hafif ticari aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

İzmit Kandıra Yolu Kısalar Sapağı’nda iki otomobil ve hafif ticari aracın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit D-605 karayolundan Kandıra yönünde seyir halinde olan M.K. idaresindeki 34 AP 0538 plakalı hafif ticari araç, Kısalar Sapağına dönüş yapmak için yavaşlayan Alican Alkan idaresindeki 07 BUJ 13 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otomobile karşı yönden gelen İbrahim Manay idaresindeki 41 ACM 071 plakalı otomobil çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Alican Alkan, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan diğer otomobil sürücüsü İbrahim Manay’ın eşi Hasibe Manay ve sürücü Alkan, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-605 karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak verilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.