Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kandıra Yolu Şeker’in Sıkı Takibinde

GÜNDEM 15.11.2021 - 12:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2214+ kez okundu.
 

Kandıra Yolu Şeker’in Sıkı Takibinde

AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, yapımı devam eden İzmit -Kandıra -Kaynarca yolunda proje müdürü Mustafa Kemal Günay ile birlikte incelemelerde bulundu.

  AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, yapımı devam eden İzmit -Kandıra -Kaynarca yolunda proje müdürü Mustafa Kemal Günay ile birlikte incelemelerde bulundu.   Toplam uzunluğu 58,9 kilometre olan İzmit – Kandıra – Kaynarca yolunun İzmit istikametinden itibaren iki ayrı parça halinde toplam  7,5 kilometrelik kısmının yıl sonuna kadar açılacağını ifade eden Şeker, proje müdüründen bu kısım ile ilgili bilgiler aldı. KANDIRA’MIZA VE KARADENİZ’E KONFORLU ULAŞIM   Toplam uzunluğu 58,9 kilometre olan Kandıra – İzmit – Kaynarca yolu ile ilimizin Karadeniz’e daha konforlu ulaşımının sağlanacağını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,   “ Bu projede; 17 adet kavşak, 8 adet hemzemin kavşak, 1 adet dere köprüsü, 6 adet kavşak köprüsü, 6 adet alt ve üst geçit köprüsü ve toplam 16 adet 690,3 metre sanat yapısı mevcut. Yapımına devam edilen İzmit - Kandıra yolunun tamamlanması ile ölümlü kazalar azalacak ve vatandaşlarımız süre ve yakıt tasarrufu sağlamış olacak.” YIL SONUNDA AÇILACAK   “Yıl sonuna kadar ilk 19 km’nin açılması planlanmıştı. Ancak altyapı malzemesi için bu yakın bölgelerde ocak açma işleminin yasal prosedürler nedeniyle gecikmesi sebebiyle altyapı  malzemesi Sakarya/Ferizli’den  taşındı. Bu sebeple planlanan sürede bir gecikme oluştu. Ceza evi varyantı ve Çubuklubala varyantının oluşturduğu  7,5 kilometrelik kısım yıl sonuna kadar nasipse açılacak. Bu kesimde  toplam 19.600 metrelik imalat yapıldı. 14.-18,5. kilometreler arasında ise 31.600 metrelik imalatın tamamı tamamlandı. Bu alanda ana yolda yapılan toplam imalat miktarı 51.200 metredir. Kalan imalat miktarı ise 6.800 metredir.   Kavşaklarda yapılan imalat miktarı 15.000 metredir. Kalan ise 15.688 metredir. Yani kavşaklardaki imalat işinin 46’sı tamamlanmış durumda. Özetlersek; bu kesimde toplam imalat miktarı 90.296 metre. Bu rakamın 73’lük kısmı olan 66.200 metre imalat yapılmıştır.” TEŞEKKÜR EDİYORUM   “ Karayolları 1.bölge müdürü ve ekibine, bugün bizlere eşlik edip şantiye alanlarını gezerek bilgi veren proje müdürü Mustafa Kemal Günay Bey ve ekibine yapmış olduğu hummalı ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.   Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da proje yapımı devam ederken arazide karşılaşılan problemleri gidermek ve bir an önce yolun bitirilerek vatandaşlarımıza konforlu ve sağlıklı ulaşım imkanı sunabilmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Açılacak yeni altyapı malzeme ocağıyla önümüzdeki yıl yol yapım çalışmaları daha hızlı yürüyecek.” dedi.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, yapımı devam eden İzmit -Kandıra -Kaynarca yolunda proje müdürü Mustafa Kemal Günay ile birlikte incelemelerde bulundu.

  AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, yapımı devam eden İzmit -Kandıra -Kaynarca yolunda proje müdürü Mustafa Kemal Günay ile birlikte incelemelerde bulundu.

  Toplam uzunluğu 58,9 kilometre olan İzmit – Kandıra – Kaynarca yolunun İzmit istikametinden itibaren iki ayrı parça halinde toplam  7,5 kilometrelik kısmının yıl sonuna kadar açılacağını ifade eden Şeker, proje müdüründen bu kısım ile ilgili bilgiler aldı.

KANDIRA’MIZA VE KARADENİZ’E KONFORLU ULAŞIM

  Toplam uzunluğu 58,9 kilometre olan Kandıra – İzmit – Kaynarca yolu ile ilimizin Karadeniz’e daha konforlu ulaşımının sağlanacağını ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,

  “ Bu projede; 17 adet kavşak, 8 adet hemzemin kavşak, 1 adet dere köprüsü, 6 adet kavşak köprüsü, 6 adet alt ve üst geçit köprüsü ve toplam 16 adet 690,3 metre sanat yapısı mevcut.

Yapımına devam edilen İzmit - Kandıra yolunun tamamlanması ile ölümlü kazalar azalacak ve vatandaşlarımız süre ve yakıt tasarrufu sağlamış olacak.”

YIL SONUNDA AÇILACAK

  “Yıl sonuna kadar ilk 19 km’nin açılması planlanmıştı. Ancak altyapı malzemesi için bu yakın bölgelerde ocak açma işleminin yasal prosedürler nedeniyle gecikmesi sebebiyle altyapı  malzemesi Sakarya/Ferizli’den  taşındı. Bu sebeple planlanan sürede bir gecikme oluştu. Ceza evi varyantı ve Çubuklubala varyantının oluşturduğu  7,5 kilometrelik kısım yıl sonuna kadar nasipse açılacak. Bu kesimde  toplam 19.600 metrelik imalat yapıldı. 14.-18,5. kilometreler arasında ise 31.600 metrelik imalatın tamamı tamamlandı. Bu alanda ana yolda yapılan toplam imalat miktarı 51.200 metredir. Kalan imalat miktarı ise 6.800 metredir.

  Kavşaklarda yapılan imalat miktarı 15.000 metredir. Kalan ise 15.688 metredir. Yani kavşaklardaki imalat işinin 46’sı tamamlanmış durumda. Özetlersek; bu kesimde toplam imalat miktarı 90.296 metre. Bu rakamın 73’lük kısmı olan 66.200 metre imalat yapılmıştır.”

TEŞEKKÜR EDİYORUM

  “ Karayolları 1.bölge müdürü ve ekibine, bugün bizlere eşlik edip şantiye alanlarını gezerek bilgi veren proje müdürü Mustafa Kemal Günay Bey ve ekibine yapmış olduğu hummalı ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da proje yapımı devam ederken arazide karşılaşılan problemleri gidermek ve bir an önce yolun bitirilerek vatandaşlarımıza konforlu ve sağlıklı ulaşım imkanı sunabilmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Açılacak yeni altyapı malzeme ocağıyla önümüzdeki yıl yol yapım çalışmaları daha hızlı yürüyecek.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.