Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmitli Emekliler Eskişehir’i Gezdi

KÜLTÜR 01.10.2019 - 13:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1514+ kez okundu.
 

İzmitli Emekliler Eskişehir’i Gezdi

İzmit Belediyesi’nin düzenlediği Eskişehir turlarına emeklilerde katıldı. Eskişehir’i gezen İzmitli emekliler, keyifli ve unutulmaz bir gün geçirmenin mutluluğu ile evlerine döndüler.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Eskişehir kültür turlarına İzmitli emeklilerde katıldı. Tüm işçi ve memur emeklisi üyelerinin katıldığı gezide emekliler Eskişehir’in tarihi ve turistik yerlerini gezerek keyifli bir gün geçirdiler. BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER Emekliler, Eskişehir Odunpazarı Bölgesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi, Işıklar Sokak, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Beyler Sokağı, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Lületaşı Müzesi, Cam Atölyesi, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Devrim Arabası, Masal Şatosu, Es Miniatürk, Kalyon Gemisi, Porsuk Çayı, Kentpark, Yapay Plajı gezdiler. Geziden çok memnun kaldıklarını belirten emekliler, bu gezi için İzmit Belediyesi’ne ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.  
İzmit Belediyesi’nin düzenlediği Eskişehir turlarına emeklilerde katıldı. Eskişehir’i gezen İzmitli emekliler, keyifli ve unutulmaz bir gün geçirmenin mutluluğu ile evlerine döndüler.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Eskişehir kültür turlarına İzmitli emeklilerde katıldı. Tüm işçi ve memur emeklisi üyelerinin katıldığı gezide emekliler Eskişehir’in tarihi ve turistik yerlerini gezerek keyifli bir gün geçirdiler.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Emekliler, Eskişehir Odunpazarı Bölgesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi, Işıklar Sokak, Atlıhan El Sanatları Çarşısı, Beyler Sokağı, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Lületaşı Müzesi, Cam Atölyesi, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Devrim Arabası, Masal Şatosu, Es Miniatürk, Kalyon Gemisi, Porsuk Çayı, Kentpark, Yapay Plajı gezdiler. Geziden çok memnun kaldıklarını belirten emekliler, bu gezi için İzmit Belediyesi’ne ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.