Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

ASAYİŞ 14.07.2021 - 14:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2141+ kez okundu.
 

İzmit’te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İzmit’te bulunan bir eve düzenlenen operasyonda 496 gram toz esrar ile 1 tabanca ve 1 hassas terazi ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.c

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İzmit’te bulunan bir eve düzenlenen operasyonda 496 gram toz esrar ile 1 tabanca ve 1 hassas terazi ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretinin  engellenmesine yönelik olarak  yapılan çalışmalar kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptığına dair duyumlar alınan A.Ş isimli şüpheli takibe alındı. Yapılan takip sonucu yeterli  bilgi ve delile ulaşan Jandarma ekipleri, şüphelinin İzmit 28 Haziran Mahallesinde bulunan evine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda A.Ş. yakalanarak gözaltına alınırken evde gerçekleştirilen aramalarda 496 gram toz esrar ile 1 tabanca ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Şüphelinin jandarma komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor. 
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İzmit’te bulunan bir eve düzenlenen operasyonda 496 gram toz esrar ile 1 tabanca ve 1 hassas terazi ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.c

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İzmit’te bulunan bir eve düzenlenen operasyonda 496 gram toz esrar ile 1 tabanca ve 1 hassas terazi ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretinin  engellenmesine yönelik olarak  yapılan çalışmalar kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptığına dair duyumlar alınan A.Ş isimli şüpheli takibe alındı. Yapılan takip sonucu yeterli  bilgi ve delile ulaşan Jandarma ekipleri, şüphelinin İzmit 28 Haziran Mahallesinde bulunan evine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda A.Ş. yakalanarak gözaltına alınırken evde gerçekleştirilen aramalarda 496 gram toz esrar ile 1 tabanca ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Şüphelinin jandarma komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilmesi bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.