Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit'te restoranda silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ 04.08.2021 - 09:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1701+ kez okundu.
 

İzmit'te restoranda silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

İzmit’te bulunan bir alkollü restoranda çıkan tartışma sonucu tabancayla yaralanan Birol Kibar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit’te bulunan bir alkollü restoranda çıkan tartışma sonucu tabancayla yaralanan Birol Kibar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre İzmit Ömerağa Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir alkollü restorana gelen Birol Kibar, restoranın ofis bölümünde aralarında husumet olduğu öğrenilen Zeki Şahin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Birol Kibar, Zeki Şahin’e ateş etti. Silah sesini duyarak ofise gelen Şahin’in bir yakını da üzerindeki tabanca ile Birol Kibar’a ateş etti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada olayda yaralanan Kibar ile Şahin, yakınları tarafından kendi imkanlarıyla hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ Ağır yaralanan Birol Kibar, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Kibar’ın yakınları hastane önünde sinir krizi geçirirken polis ekipleri restoran ve hastane çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Tartışmada yaralanan Zeki Şahin ise kaldırıldığı İzmit Seka Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken polis ekipleri iş yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Restoranda bulunanlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.  
İzmit’te bulunan bir alkollü restoranda çıkan tartışma sonucu tabancayla yaralanan Birol Kibar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İzmit’te bulunan bir alkollü restoranda çıkan tartışma sonucu tabancayla yaralanan Birol Kibar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Ömerağa Mahallesi Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir alkollü restorana gelen Birol Kibar, restoranın ofis bölümünde aralarında husumet olduğu öğrenilen Zeki Şahin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Birol Kibar, Zeki Şahin’e ateş etti. Silah sesini duyarak ofise gelen Şahin’in bir yakını da üzerindeki tabanca ile Birol Kibar’a ateş etti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada olayda yaralanan Kibar ile Şahin, yakınları tarafından kendi imkanlarıyla hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Ağır yaralanan Birol Kibar, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Kibar’ın yakınları hastane önünde sinir krizi geçirirken polis ekipleri restoran ve hastane çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Tartışmada yaralanan Zeki Şahin ise kaldırıldığı İzmit Seka Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken polis ekipleri iş yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Restoranda bulunanlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.