Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor

SAĞLIK 12.09.2021 - 23:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1855+ kez okundu.
 

İzmit’te ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor

İzmit Belediyesi, 102 mahallede uçkun ve larva ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

İzmit Belediyesi, 102 mahallede uçkun ve larva ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor Halk sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İzmit genelinde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Pandemi dönemindeki dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarının yanında haşere ve sivrisinekle mücadeleye de büyük önem veren Veteriner İşleri Müdürlüğü, İzmit’in tüm mahallelerinde larva ve uçkuna karşı ilaçlamalara kesintisiz bir şekilde devam ediyor.  İLAÇLAMALAR DEVAM EDİYOR Ekipler, su birikintilerinde sineklerin üremesine engel olmak için ilaçlama çalışması yapıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlama dahilinde belirlenen bölgelerde vatandaşların sağlıklı ve ferah bir ortamda yaşamaları için çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.
İzmit Belediyesi, 102 mahallede uçkun ve larva ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

İzmit Belediyesi, 102 mahallede uçkun ve larva ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Halk sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, İzmit genelinde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. Pandemi dönemindeki dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarının yanında haşere ve sivrisinekle mücadeleye de büyük önem veren Veteriner İşleri Müdürlüğü, İzmit’in tüm mahallelerinde larva ve uçkuna karşı ilaçlamalara kesintisiz bir şekilde devam ediyor. 

İLAÇLAMALAR DEVAM EDİYOR

Ekipler, su birikintilerinde sineklerin üremesine engel olmak için ilaçlama çalışması yapıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlama dahilinde belirlenen bölgelerde vatandaşların sağlıklı ve ferah bir ortamda yaşamaları için çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.