Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’in kurtuluş gününde Şevval Sam rüzgarı esti

SANAT 28.06.2021 - 23:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2144+ kez okundu.
 

İzmit’in kurtuluş gününde Şevval Sam rüzgarı esti

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı kutlamalarında ünlü sanatçı Şevval Sam rüzgarı esti. Milli İrade Meydanı’nı arabalarıyla dolduran binlerce İzmitli’nin dinlediği Şevval Sam geniş repertuarıyla müzik ziyafeti sundu

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı kutlamalarında ünlü sanatçı Şevval Sam rüzgarı esti. Milli İrade Meydanı’nı arabalarıyla dolduran binlerce İzmitli’nin dinlediği Şevval Sam geniş repertuarıyla müzik ziyafeti sundu İzmit Belediyesinin kurtuluşun 100.yılına özel olarak hazırladığı etkinlikler kapsamında Milli İrade Meydanı’nda konser veren ünlü sanatçı Şevval Sam, İzmitliler’e unutulmaz bir akşam yaşattı. Binlerce İzmitli’nin arabalarıyla birlikte gelerek dinlediği ünlü sanatçı Şevval Sam, halk müziğinden batı müziğine, Karadeniz müziğinden dizi müziklerine kadar çok geniş yelpazedeki repertuarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. HÜRRİYET FORMA HEDİYE ETTİ İzmit’in kurtuluşu için sahneye çıkan ve halkın coşkusuna ortak olan ünlü sanatçı İzmitliler’den tam not aldı. ‘Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece’ ile konserinin açılışını yapan ve ‘Hayat Devam Ediyor’ şarkısıyla final yapan Şevval Sam yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Konser öncesinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ünlü sanatçıya arkasında ‘Şevval Sam’ yazılı Kocaelispor forması hediye etti. ARABALAR MEYDANI DOLDURDU Daha önce İzmit Kent Meydanı’nda açık halk konseri olarak yapılması planlanan ancak Kocaeli Valiliği’nin Covid-19 tedbirleri kapsamında kalabalık olacağı gerekçesiyle bir gün kala Milli İrade Meydanı’na alınmasını ve arabalı konser olmasını istediği Şevval Sam konseri, İzmitliler’in eğlenceye olan özlemini ortaya koydu. Pandemide iyice bunalan binlerce vatandaş bir gün kala içeriği değişse de konser alanını doldurdu. Şevval Sam, İzmitliler’e unutulmaz bir akşam yaşatarak kurtuluş coşkusuna ortak oldu. KALABALIK KATILIM VARDI Ünlü sanatçı Şevval Sam’ın 28 Haziran Sahnesi’ni şenlendirdiği Milli İrade Meydanı’ndaki konseri; Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Atilla Hatipoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut, Veteriner Odası Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Bostancı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaelispor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Halefler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş takip etti.
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı kutlamalarında ünlü sanatçı Şevval Sam rüzgarı esti. Milli İrade Meydanı’nı arabalarıyla dolduran binlerce İzmitli’nin dinlediği Şevval Sam geniş repertuarıyla müzik ziyafeti sundu

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı kutlamalarında ünlü sanatçı Şevval Sam rüzgarı esti. Milli İrade Meydanı’nı arabalarıyla dolduran binlerce İzmitli’nin dinlediği Şevval Sam geniş repertuarıyla müzik ziyafeti sundu

İzmit Belediyesinin kurtuluşun 100.yılına özel olarak hazırladığı etkinlikler kapsamında Milli İrade Meydanı’nda konser veren ünlü sanatçı Şevval Sam, İzmitliler’e unutulmaz bir akşam yaşattı. Binlerce İzmitli’nin arabalarıyla birlikte gelerek dinlediği ünlü sanatçı Şevval Sam, halk müziğinden batı müziğine, Karadeniz müziğinden dizi müziklerine kadar çok geniş yelpazedeki repertuarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

HÜRRİYET FORMA HEDİYE ETTİ

İzmit’in kurtuluşu için sahneye çıkan ve halkın coşkusuna ortak olan ünlü sanatçı İzmitliler’den tam not aldı. ‘Muhabbet Bağına Girdim Bu Gece’ ile konserinin açılışını yapan ve ‘Hayat Devam Ediyor’ şarkısıyla final yapan Şevval Sam yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı. Konser öncesinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ünlü sanatçıya arkasında ‘Şevval Sam’ yazılı Kocaelispor forması hediye etti.

ARABALAR MEYDANI DOLDURDU

Daha önce İzmit Kent Meydanı’nda açık halk konseri olarak yapılması planlanan ancak Kocaeli Valiliği’nin Covid-19 tedbirleri kapsamında kalabalık olacağı gerekçesiyle bir gün kala Milli İrade Meydanı’na alınmasını ve arabalı konser olmasını istediği Şevval Sam konseri, İzmitliler’in eğlenceye olan özlemini ortaya koydu. Pandemide iyice bunalan binlerce vatandaş bir gün kala içeriği değişse de konser alanını doldurdu. Şevval Sam, İzmitliler’e unutulmaz bir akşam yaşatarak kurtuluş coşkusuna ortak oldu.

KALABALIK KATILIM VARDI

Ünlü sanatçı Şevval Sam’ın 28 Haziran Sahnesi’ni şenlendirdiği Milli İrade Meydanı’ndaki konseri; Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Atilla Hatipoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut, Veteriner Odası Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Bostancı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Kocaelispor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Halefler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.