Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi ücretsiz ring ile öğrencileri sınava yetiştirdi

YAŞAM 27.06.2021 - 18:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2756+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi ücretsiz ring ile öğrencileri sınava yetiştirdi

İzmit Belediyesi, AYT ve YDT sınavına girecek olan öğrencileri evlerine en yakın duraktan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi

İzmit Belediyesi, AYT ve YDT sınavına girecek olan öğrencileri evlerine en yakın duraktan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi   Sınav günleri okul önlerine kurduğu stantlarla öğrencilerin heyecanına ortak olan İzmit Belediyesi, sınav heyecanı yaşayan gençleri ve ailelerini bugün gerçekleşen AYT ve YDT sınavlarında da yalnız bırakmadı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü gençlerin mağduriyet yaşamaması adına saat ring servisi 07.00 itibariyle öğrenci ve velileri duraklardan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi.    SINAV MERKEZİNİN ÖNÜNDE İNECEĞİZ Sınavda kardeşini yalnız bırakmayan İlknur Geniş “ Yaklaşık 5 sene önce kendim de bu sınava girmiştim. Kendi şartlarımla sınava gidip gelmek benim için çok zorluydu. Kardeşim sınava girecek ve otobüs beklemek zorunda kalmıyoruz. Sınav merkezinin direkt önünde ineceğiz. Şuan bu şekilde bir faaliyet olması benim için ve kardeşim için çok yararlı ve çok sevindirici. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e böyle bir faaliyette bulunduğu için çok teşekkür ederim. Kendisine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.   FATMA ABLALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER Sınav heyecanı yaşayan Ogün Ayaz, “Sınav Merkezim Yahya Kaptan’a gitmek için otobüs bekliyordum. Bugün şans eseri İzmit Belediyesi ring servisine denk geldim. Bu hizmeti için Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekten çok teşekkür ederim.” dedi. Bir diğer üniversite adayı Abdurrahman Bayrak ise, “Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nde sınava gireceğim. Sınava yetiştirdiği için İzmit Belediyesine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
İzmit Belediyesi, AYT ve YDT sınavına girecek olan öğrencileri evlerine en yakın duraktan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi
İzmit Belediyesi, AYT ve YDT sınavına girecek olan öğrencileri evlerine en yakın duraktan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi
 
Sınav günleri okul önlerine kurduğu stantlarla öğrencilerin heyecanına ortak olan İzmit Belediyesi, sınav heyecanı yaşayan gençleri ve ailelerini bugün gerçekleşen AYT ve YDT sınavlarında da yalnız bırakmadı. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü gençlerin mağduriyet yaşamaması adına saat ring servisi 07.00 itibariyle öğrenci ve velileri duraklardan alarak sınav merkezlerine yetiştirdi. 
 
SINAV MERKEZİNİN ÖNÜNDE İNECEĞİZ
Sınavda kardeşini yalnız bırakmayan İlknur Geniş “ Yaklaşık 5 sene önce kendim de bu sınava girmiştim. Kendi şartlarımla sınava gidip gelmek benim için çok zorluydu. Kardeşim sınava girecek ve otobüs beklemek zorunda kalmıyoruz. Sınav merkezinin direkt önünde ineceğiz. Şuan bu şekilde bir faaliyet olması benim için ve kardeşim için çok yararlı ve çok sevindirici. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e böyle bir faaliyette bulunduğu için çok teşekkür ederim. Kendisine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
 
FATMA ABLALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER
Sınav heyecanı yaşayan Ogün Ayaz, “Sınav Merkezim Yahya Kaptan’a gitmek için otobüs bekliyordum. Bugün şans eseri İzmit Belediyesi ring servisine denk geldim. Bu hizmeti için Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e gerçekten çok teşekkür ederim.” dedi. Bir diğer üniversite adayı Abdurrahman Bayrak ise, “Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nde sınava gireceğim. Sınava yetiştirdiği için İzmit Belediyesine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.