Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Hesap Vermekten Korkmuyor,

SİYASET 08.01.2022 - 15:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2972+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Hesap Vermekten Korkmuyor,

Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, İzmit Belediyesinin her partiden yer verdiği denetim komisyonuna dikkat çekti

Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, İzmit Belediyesinin her partiden yer verdiği denetim komisyonuna dikkat çekti Sadece üç denetim komisyonu bulunan ve muhalefete yer verilmeyen Körfez Belediyesinin CHP’li meclis üyesi Sevgi Yaman, “İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu yine geçen yıl ki gibi 2CHP+2AKP+1MHP=5. Hesap vermekten korkmamak böyle bir şey. Allah herkese nasip etsin.” açıklamasında bulundu. İZMİT DENETİMDEN ÇEKİNMİYOR Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, sosyal medyasından paylaştığı açıklamayla İzmit Belediyesinin hiçbir denetimden çekinmediğini açıkladı. 2 CHP ve 2 AKP toplam 4 üye öngörülmesine rağmen MHP’ye de yer verilen İzmit Belediyesi denetim komisyonuna göre; İzmit Belediyesinin hesap vermekten korkmadığını belirtti. KÖRFEZ’DE SADECE 3 ÜYE BULUNUYOR 2 AK Parti ve 1 İYİ Parti olmak üzere sadece 3 denetim komisyonu üyesi bulunan Körfez Belediyesini eleştiren Meclis Üyesi Yaman, İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu’nda tüm partilerin temsilci bulundurabilmesine “Hesap vermekten korkmamak böyle bir şey” diyerek dikkat çekti.
Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, İzmit Belediyesinin her partiden yer verdiği denetim komisyonuna dikkat çekti

Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, İzmit Belediyesinin her partiden yer verdiği denetim komisyonuna dikkat çekti

Sadece üç denetim komisyonu bulunan ve muhalefete yer verilmeyen Körfez Belediyesinin CHP’li meclis üyesi Sevgi Yaman, “İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu yine geçen yıl ki gibi 2CHP+2AKP+1MHP=5. Hesap vermekten korkmamak böyle bir şey. Allah herkese nasip etsin.” açıklamasında bulundu.

İZMİT DENETİMDEN ÇEKİNMİYOR

Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, sosyal medyasından paylaştığı açıklamayla İzmit Belediyesinin hiçbir denetimden çekinmediğini açıkladı. 2 CHP ve 2 AKP toplam 4 üye öngörülmesine rağmen MHP’ye de yer verilen İzmit Belediyesi denetim komisyonuna göre; İzmit Belediyesinin hesap vermekten korkmadığını belirtti.

KÖRFEZ’DE SADECE 3 ÜYE BULUNUYOR

2 AK Parti ve 1 İYİ Parti olmak üzere sadece 3 denetim komisyonu üyesi bulunan Körfez Belediyesini eleştiren Meclis Üyesi Yaman, İzmit Belediyesi Denetim Komisyonu’nda tüm partilerin temsilci bulundurabilmesine “Hesap vermekten korkmamak böyle bir şey” diyerek dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.