Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Ailesi Bowlingde Stres Attı

SPOR 26.10.2019 - 20:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2087+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Ailesi Bowlingde Stres Attı

İzmit Belediyesi’nin personel içerisinde düzenlediği birimler arası bowling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

İzmit Belediyesi’nin personel içerisinde düzenlediği birimler arası bowling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğünce belediye çalışanları arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan 1. Çınar Bowling Turnuvası NCİTY Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi. 40’ın üzerinde takımın 250’ye yakın personelin katıldığı turnuva adeta nefesleri kesti. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ Down Kafede çalışan özel çocuklarında kıyasıya yarıştığı turnuva öncesinde açılış konuşmasını yapan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, “Belediye çalışanları arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladığımız turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yoğun iş temposunun içinde sizleri mutlu ettiysek ne mutlu bize. Öyle ki tüm arkadaşlarımız arasındaki neşe ve heyecan bunun en büyük kanıtıdır. Hepinize başarılar diliyorum. Bu turnuvanın kazananı İzmit Belediyesi ailesi oldu” dedi. Turnuva sonunda 4 takım dereceye girerken 2 personel sayı kralı, 1 personel ise sayı kraliçesi ödülünü kazandı. Dereceye giren personeller madalya ve plaket takdim edildi. DERECEYE GİRENLER; Zabıta Müdürlüğü – King Of The İzmit Zabıta Müdürlüğü – Her Zaman Her Ter Zabıta Mali Hizmetler Müdürlüğü – Kraliçe ve Adamları Zabıta Müdürlüğü – Gece Kartalları Sayı Kraliçesi- İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden İclal Güllü Sayı Kralları – Kültür Müdürlüğü’nden Cemla Uzuner ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Tayfun Demir  
İzmit Belediyesi’nin personel içerisinde düzenlediği birimler arası bowling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

İzmit Belediyesi’nin personel içerisinde düzenlediği birimler arası bowling turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğünce belediye çalışanları arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçlayan 1. Çınar Bowling Turnuvası NCİTY Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi. 40’ın üzerinde takımın 250’ye yakın personelin katıldığı turnuva adeta nefesleri kesti.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Down Kafede çalışan özel çocuklarında kıyasıya yarıştığı turnuva öncesinde açılış konuşmasını yapan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, “Belediye çalışanları arasında dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladığımız turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yoğun iş temposunun içinde sizleri mutlu ettiysek ne mutlu bize. Öyle ki tüm arkadaşlarımız arasındaki neşe ve heyecan bunun en büyük kanıtıdır. Hepinize başarılar diliyorum. Bu turnuvanın kazananı İzmit Belediyesi ailesi oldu” dedi.

Turnuva sonunda 4 takım dereceye girerken 2 personel sayı kralı, 1 personel ise sayı kraliçesi ödülünü kazandı. Dereceye giren personeller madalya ve plaket takdim edildi.

DERECEYE GİRENLER;

  1. Zabıta Müdürlüğü – King Of The İzmit
  2. Zabıta Müdürlüğü – Her Zaman Her Ter Zabıta
  3. Mali Hizmetler Müdürlüğü – Kraliçe ve Adamları
  4. Zabıta Müdürlüğü – Gece Kartalları

Sayı Kraliçesi- İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nden İclal Güllü

Sayı Kralları – Kültür Müdürlüğü’nden Cemla Uzuner ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Tayfun Demir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.