Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İyi Partili Türkkan Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nin Sesi Oldu

SİYASET 07.09.2021 - 23:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1741+ kez okundu.
 

İyi Partili Türkkan Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nin Sesi Oldu

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nde oturanlar geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposu nedeniyle seslerini duyurmaya çalışıyor.

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nde oturanlar geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposu nedeniyle seslerini duyurmaya çalışıyor. Bu sıkıntılarının üstüne bir de mahallenin küçük sokaklarında yoğunluk gösteren TIR ve kamyonlar nedeniyle de sıkıntı yaşıyorlar. Seslerini duyurmaya çalışsalar da bir cevap alamayan mahallelinin sıkıntılarına İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan duyarsız kalmadı. Konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a taşıyan Türkkan, soru önergesi verdi. “Sıkıntılarının çözülmesi için imza toplayan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yazı yazan, hatta CİMER’e kadar ulaşan mahalle sakinlerine neden bugüne kadar cevap verilmedi?” Önergesinde; “Kocaeli Dilovası’na bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposu nedeniyle sıkıntı yaşamaktadır.” diyen Türkkan,  “Cam, pencere ve kapı açmakta zorlandıklarını ve her gün adeta zehirlendiklerini belirten mahalleliler; sokaklarında yoğunluk gösteren, trafiği kilitleyen, gün içerisinde çoğunlukla küçük hasarlı maddi kazalara da neden olan TIR ve kamyonlara da bir çözüm bulunmasını istemektedir.” dedi. MAHALLELİNİN SIKINTILARI GİDERİLECEK Mİ? İşte Türkkan’ın soruları: Bu bilgiler çerçevesinde; 1-Kocaeli Dilovası’na bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposunun mahallede oturanlar için sıkıntı yaratacağı düşünülmemiş midir, bu konuda alınmış herhangi bir tedbir bulunmakta mıdır? 2-Cam, pencere ve kapı açmakta zorlandıklarını ve her gün adeta zehirlendiklerini belirten mahallelilerin bu sıkıntısının giderilmesi düşünülmekte midir, bu sorun nasıl ve ne zaman giderilecektir, bu konuda önlem alınması düşünülmekte midir, bu önlemler neler olacaktır? 3-Mimar Sinan Mahallesi sokaklarında yoğunluk gösteren, trafiği kilitleyen, gün içerisinde çoğunlukla küçük hasarlı maddi kazalara da neden olan TIR ve kamyonlar için bir çözüm bulunması düşünülmekte midir, bu sıkıntı nasıl giderilecektir? 4-Sıkıntılarının çözülmesi için imza toplayan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yazı yazan, hatta CİMER’e kadar ulaşan mahalle sakinlerine neden bugüne kadar cevap verilmemiştir, talepleri ile ilgili olarak cevap verilecek midir?    
Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nde oturanlar geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposu nedeniyle seslerini duyurmaya çalışıyor.

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi’nde oturanlar geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposu nedeniyle seslerini duyurmaya çalışıyor. Bu sıkıntılarının üstüne bir de mahallenin küçük sokaklarında yoğunluk gösteren TIR ve kamyonlar nedeniyle de sıkıntı yaşıyorlar. Seslerini duyurmaya çalışsalar da bir cevap alamayan mahallelinin sıkıntılarına İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan duyarsız kalmadı.

Konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a taşıyan Türkkan, soru önergesi verdi.

“Sıkıntılarının çözülmesi için imza toplayan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yazı yazan, hatta CİMER’e kadar ulaşan mahalle sakinlerine neden bugüne kadar cevap verilmedi?”

Önergesinde;

“Kocaeli Dilovası’na bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposu nedeniyle sıkıntı yaşamaktadır.” diyen Türkkan,  “Cam, pencere ve kapı açmakta zorlandıklarını ve her gün adeta zehirlendiklerini belirten mahalleliler; sokaklarında yoğunluk gösteren, trafiği kilitleyen, gün içerisinde çoğunlukla küçük hasarlı maddi kazalara da neden olan TIR ve kamyonlara da bir çözüm bulunmasını istemektedir.” dedi.

MAHALLELİNİN SIKINTILARI GİDERİLECEK Mİ?

İşte Türkkan’ın soruları:

Bu bilgiler çerçevesinde;

1-Kocaeli Dilovası’na bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve faaliyete başlayan geri dönüşüm tesisi ve hurda deposunun mahallede oturanlar için sıkıntı yaratacağı düşünülmemiş midir, bu konuda alınmış herhangi bir tedbir bulunmakta mıdır?

2-Cam, pencere ve kapı açmakta zorlandıklarını ve her gün adeta zehirlendiklerini belirten mahallelilerin bu sıkıntısının giderilmesi düşünülmekte midir, bu sorun nasıl ve ne zaman giderilecektir, bu konuda önlem alınması düşünülmekte midir, bu önlemler neler olacaktır?

3-Mimar Sinan Mahallesi sokaklarında yoğunluk gösteren, trafiği kilitleyen, gün içerisinde çoğunlukla küçük hasarlı maddi kazalara da neden olan TIR ve kamyonlar için bir çözüm bulunması düşünülmekte midir, bu sıkıntı nasıl giderilecektir?

4-Sıkıntılarının çözülmesi için imza toplayan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yazı yazan, hatta CİMER’e kadar ulaşan mahalle sakinlerine neden bugüne kadar cevap verilmemiştir, talepleri ile ilgili olarak cevap verilecek midir?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.