Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti Kocaeli’de 14 bin üyeye ulaştı

SİYASET 29.12.2021 - 13:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2763+ kez okundu.
 

İYİ Parti Kocaeli’de 14 bin üyeye ulaştı

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bir süre önce başlattığı üye çalışmalarını tamamladı. Kocaeli’de 14 bin 91 üyeye ulaşan İYİ Parti üye sayısı en büyük 3. parti oldu.

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bir süre önce başlattığı üye çalışmalarını tamamladı. Kocaeli’de 14 bin 91 üyeye ulaşan İYİ Parti üye sayısı en büyük 3. parti oldu. 25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti çok hızlı bir teşkilatlanma çalışması gerçekleştirdi. Kısa sürede Türkiye’nin en büyük siyasal partilerinden biri olan İYİ Parti’de Kocaeli il teşkilatı da bir süre öncesine kadar 8 bin üye sayısına sahipti. 4 ay önce yeni üye çalışması başlatan İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı çalışmalarını tamamladı. Genel merkeze 12 bin üye sayısına ulaşılacağının taahhüdünü veren Kocaeli teşkilatı yaptığı çalışmalar sonunda 14 bin 91 üye sayısına ulaştı. ŞANBAZ YILDIZ TEŞEKKÜR ETTİ Dün akşam gerçekleştirilen İYİ Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşan il başkanı Şanbaz Yıldız yeni üyesi sayısını parti yönetimiyle paylaştı. Parti yöneticilerine teşekkür eden Yıldız, “Bütün ilçelerimiz taahhüt ettikleri üye sayısına ulaştı. Çok kısa zamanda 6 binden fazla yeni üye kazandık. Kocaelililer umudun İYİ Parti’de olduğunu biliyor. Teşkilatlarımıza sürekli bir talep var. Üye sayımız 14 binle de sınırlı kalmayacak biliyorum. Her geçen gün daha da büyüyen bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi. TÜRKKAN DA KATILDI Yönetim kurulu toplantısına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da katıldı. Geçtiğimiz ay yaşanan olaylar sonrasında ilk defa Kocaelili yöneticilerle bir araya gelen Türkkan yönetimle istişare yaptı. Ankara’da devam eden parti çalışmalarını anlatan Türkkan kısa sürede 14 bin üyeye ulaşan İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nı tebrik etti.
İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bir süre önce başlattığı üye çalışmalarını tamamladı. Kocaeli’de 14 bin 91 üyeye ulaşan İYİ Parti üye sayısı en büyük 3. parti oldu.

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bir süre önce başlattığı üye çalışmalarını tamamladı. Kocaeli’de 14 bin 91 üyeye ulaşan İYİ Parti üye sayısı en büyük 3. parti oldu.

25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti çok hızlı bir teşkilatlanma çalışması gerçekleştirdi. Kısa sürede Türkiye’nin en büyük siyasal partilerinden biri olan İYİ Parti’de Kocaeli il teşkilatı da bir süre öncesine kadar 8 bin üye sayısına sahipti. 4 ay önce yeni üye çalışması başlatan İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı çalışmalarını tamamladı. Genel merkeze 12 bin üye sayısına ulaşılacağının taahhüdünü veren Kocaeli teşkilatı yaptığı çalışmalar sonunda 14 bin 91 üye sayısına ulaştı.

ŞANBAZ YILDIZ TEŞEKKÜR ETTİ

Dün akşam gerçekleştirilen İYİ Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşan il başkanı Şanbaz Yıldız yeni üyesi sayısını parti yönetimiyle paylaştı. Parti yöneticilerine teşekkür eden Yıldız, “Bütün ilçelerimiz taahhüt ettikleri üye sayısına ulaştı. Çok kısa zamanda 6 binden fazla yeni üye kazandık. Kocaelililer umudun İYİ Parti’de olduğunu biliyor. Teşkilatlarımıza sürekli bir talep var. Üye sayımız 14 binle de sınırlı kalmayacak biliyorum. Her geçen gün daha da büyüyen bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

TÜRKKAN DA KATILDI

Yönetim kurulu toplantısına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da katıldı. Geçtiğimiz ay yaşanan olaylar sonrasında ilk defa Kocaelili yöneticilerle bir araya gelen Türkkan yönetimle istişare yaptı. Ankara’da devam eden parti çalışmalarını anlatan Türkkan kısa sürede 14 bin üyeye ulaşan İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.