Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İYİ Parti’den AKP’li isme suç duyurusu! “Ağzı maklubeli yeni nesil FETÖ artığı”

SİYASET 03.09.2021 - 16:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1762+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den AKP’li isme suç duyurusu! “Ağzı maklubeli yeni nesil FETÖ artığı”

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı bugün AKP Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Kocaeli Adliyesinde giderek suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı bugün AKP Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Kocaeli Adliyesinde giderek suç duyurusunda bulundu. Katıldığı televizyon programında İYİ Parti için ‘FETÖ'nün kurdurttuğu partidir' ifadesini kullanan AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İYİ Partililerin şimşeklerini üzerine çekti. Programda; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in FETÖ'den gelen suflelerle hareket ettiğini ayrıca koltuk sevdası uğruna ihanet içinde olduğunu ifade eden Özkan hakkında İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Kocaeli Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İl Yöneticileri ve partililer ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu. “EDEPSİZLİK” Meclise verilen önergeleri hatırlatan Yıldız açıklamasının devamında, “Bunun yanı sıra; İYİ Parti ve diğer muhalefet partilerinin verdiği “FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın” önergeleri işte aynı bu sinsi kılıklı ve kamuflajlı gizli FETÖ’cüler her defasında reddedilmiştir. Elbette Allah’a şükürler olsun ki Yüce Türk Milleti, kimin FETÖ’cü, kimin vatansever olduğunu çok iyi bilmektedir. Geçmişin badem bıyıklı cemaatçisi Cahit Özkan, Hilal bıyık bırakarak yeni nesil FETÖ kamuflajına bürünmüş ve kendi çirkefliklerini bizlere yansıtma edepsizliğine girişmiştir” şeklinde konuştu. “KAN KAYBINI İFTİRA İLE DENGELİYORLAR” Açıklamasının sonların doğru Yıldız, “Bugün gelinen noktada; iktidar partisinin ciddi bir çıkmazda olduğu, parti içerisinde yaşanan kan kaybının; bu tarz iftira ve ayak oyunlarıyla dengelenmeye ve üzerinin kapatılmaya çalışıldığı gün gibi aşikardır. Kendi yaptırdıkları saha çalışmalarında da bu durum bariz bir şekilde görülmektedir. İYİ Parti olarak biz önümüze bakıyoruz. Sanılmasın ki Cahit Özkan gibi eski cemaatçi yeni nesil kamuflajlı fetöcüleri ciddiye alıyoruz. Sadece bu ve bunun gibi kişilerin; bir daha İYİ Parti’ye laf söylerken önce aynaya bakmaları gerektiğini hatırlatmak ve kendi eski FETÖ’cü kimlikleriyle yüzleşmeleri için onlara fırsat veriyoruz” dedi.
İYİ Parti Kocaeli teşkilatı bugün AKP Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Kocaeli Adliyesinde giderek suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı bugün AKP Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Kocaeli Adliyesinde giderek suç duyurusunda bulundu.

Katıldığı televizyon programında İYİ Parti için ‘FETÖ'nün kurdurttuğu partidir' ifadesini kullanan AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İYİ Partililerin şimşeklerini üzerine çekti. Programda; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in FETÖ'den gelen suflelerle hareket ettiğini ayrıca koltuk sevdası uğruna ihanet içinde olduğunu ifade eden Özkan hakkında İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı Kocaeli Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, İl Yöneticileri ve partililer ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.

EDEPSİZLİK”

Meclise verilen önergeleri hatırlatan Yıldız açıklamasının devamında, “Bunun yanı sıra; İYİ Parti ve diğer muhalefet partilerinin verdiği “FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın” önergeleri işte aynı bu sinsi kılıklı ve kamuflajlı gizli FETÖ’cüler her defasında reddedilmiştir. Elbette Allah’a şükürler olsun ki Yüce Türk Milleti, kimin FETÖ’cü, kimin vatansever olduğunu çok iyi bilmektedir. Geçmişin badem bıyıklı cemaatçisi Cahit Özkan, Hilal bıyık bırakarak yeni nesil FETÖ kamuflajına bürünmüş ve kendi çirkefliklerini bizlere yansıtma edepsizliğine girişmiştir” şeklinde konuştu.

KAN KAYBINI İFTİRA İLE DENGELİYORLAR”

Açıklamasının sonların doğru Yıldız, “Bugün gelinen noktada; iktidar partisinin ciddi bir çıkmazda olduğu, parti içerisinde yaşanan kan kaybının; bu tarz iftira ve ayak oyunlarıyla dengelenmeye ve üzerinin kapatılmaya çalışıldığı gün gibi aşikardır. Kendi yaptırdıkları saha çalışmalarında da bu durum bariz bir şekilde görülmektedir. İYİ Parti olarak biz önümüze bakıyoruz. Sanılmasın ki Cahit Özkan gibi eski cemaatçi yeni nesil kamuflajlı fetöcüleri ciddiye alıyoruz. Sadece bu ve bunun gibi kişilerin; bir daha İYİ Parti’ye laf söylerken önce aynaya bakmaları gerektiğini hatırlatmak ve kendi eski FETÖ’cü kimlikleriyle yüzleşmeleri için onlara fırsat veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.