Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İsa ve Kübra’ya masal gibi düğün

YAŞAM 11.08.2021 - 18:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2726+ kez okundu.
 

İsa ve Kübra’ya masal gibi düğün

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden iş insanı İsrafil – Saadet Allak çiftinin yakışıklı oğullarından genç girişimci İrem İletişim sahibi İsa Allak ile , Güney Mahallesi’nde ikamet eden Eyyüp – Fidan Türe çiftinin güzel kızları Kübra Türe ile Kasabam Restoran’da düzenlenen nikahla hayatlarını birleştirdi. Düğün ve nikahın bir arada yapıldığı Kasabam Restoran’da genç çiftlere masal gibi düğün yapıldı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden  iş insanı İsrafil – Saadet Allak çiftinin yakışıklı oğullarından genç girişimci İrem İletişim sahibi İsa Allak ile , Güney Mahallesi’nde ikamet eden Eyyüp – Fidan Türe çiftinin güzel kızları Kübra Türe ile Kasabam Restoran’da düzenlenen nikahla hayatlarını birleştirdi. Düğün ve nikahın bir arada yapıldığı Kasabam Restoran’da genç çiftlere masal gibi düğün yapıldı. Allak ve Türe ailelerinin sıcak ve samimi karşıladığı düğüne Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, AK Parti Körfez ilçe Başkanı Ramazan Tuna, İYİ Parti Körfez ilçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi, CHP Körfez ilçe Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Ağrılılar Federasyon Başkanı Ömer Yıldırım, bir önceki Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan, Derince Nufüs Müdürü Suat Demir, eski Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Gültekin Gürüm,Kotsiad Genel Başkanı Erkan Gül, KOTSİAD Körfez Şube Başkanı Nurali Çiftçi, Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Dilovası CHP Körfez ilçe başkanı  Kerem Aydemir, iş adamları ,siyasetçiler, STK yöneticileri, Körfez Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Tekne Gezisi ile Geldiler Genç çiftler düğün alanına Yarımca Sahilinde tekneyle düğün alanına giriş yaparken sevenleri tarafından alkışlarla karşılandı. Düğün alanına girişte  Kübra ve İsa pistte ilk danslarını yaparken davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Genç çiftlerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Nikahı Başkan Yardımcısı Çırpan kıydı Körfez Yarımca Sahili Kasabam restorananında   nikahı gerçekleştirildi. Yeni evli çiftin nikâhlarını, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan  kıydı ve gelin ile damada; Kur’an-ı Kerin ve Türk Bayrak’ı hediye etti. Nikah kıyımının ardından konuklar genç çiftlere takı takmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Düğün Mahalli sanatçıların birbirinden söyledikleri güzel türkülerle davetlileri coşturdu. Genç çiftler düğün sonrası balayı için Dubai’ye  uçtu.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden iş insanı İsrafil – Saadet Allak çiftinin yakışıklı oğullarından genç girişimci İrem İletişim sahibi İsa Allak ile , Güney Mahallesi’nde ikamet eden Eyyüp – Fidan Türe çiftinin güzel kızları Kübra Türe ile Kasabam Restoran’da düzenlenen nikahla hayatlarını birleştirdi. Düğün ve nikahın bir arada yapıldığı Kasabam Restoran’da genç çiftlere masal gibi düğün yapıldı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden  iş insanı İsrafil – Saadet Allak çiftinin yakışıklı oğullarından genç girişimci İrem İletişim sahibi İsa Allak ile , Güney Mahallesi’nde ikamet eden Eyyüp – Fidan Türe çiftinin güzel kızları Kübra Türe ile Kasabam Restoran’da düzenlenen nikahla hayatlarını birleştirdi. Düğün ve nikahın bir arada yapıldığı Kasabam Restoran’da genç çiftlere masal gibi düğün yapıldı.

Allak ve Türe ailelerinin sıcak ve samimi karşıladığı düğüne Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, AK Parti Körfez ilçe Başkanı Ramazan Tuna, İYİ Parti Körfez ilçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi, CHP Körfez ilçe Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Ağrılılar Federasyon Başkanı Ömer Yıldırım, bir önceki Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Devlet Hastanesi Müdürü Şükrü Gözalan, Derince Nufüs Müdürü Suat Demir, eski Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Gültekin Gürüm,Kotsiad Genel Başkanı Erkan Gül, KOTSİAD Körfez Şube Başkanı Nurali Çiftçi, Körfez Ağrılılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Dilovası CHP Körfez ilçe başkanı  Kerem Aydemir, iş adamları ,siyasetçiler, STK yöneticileri, Körfez Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Tekne Gezisi ile Geldiler

Genç çiftler düğün alanına Yarımca Sahilinde tekneyle düğün alanına giriş yaparken sevenleri tarafından alkışlarla karşılandı. Düğün alanına girişte  Kübra ve İsa pistte ilk danslarını yaparken davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Genç çiftlerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Nikahı Başkan Yardımcısı Çırpan kıydı

Körfez Yarımca Sahili Kasabam restorananında   nikahı gerçekleştirildi. Yeni evli çiftin nikâhlarını, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan  kıydı ve gelin ile damada; Kur’an-ı Kerin ve Türk Bayrak’ı hediye etti.

Nikah kıyımının ardından konuklar genç çiftlere takı takmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Düğün Mahalli sanatçıların birbirinden söyledikleri güzel türkülerle davetlileri coşturdu.

Genç çiftler düğün sonrası balayı için Dubai’ye  uçtu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.