Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İlimtepe’ye bırakılan atıklar temizlendi

GÜNDEM 09.04.2021 - 18:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1938+ kez okundu.
 

İlimtepe’ye bırakılan atıklar temizlendi

İlimtepe bölgesinde önceki gün kimliği belirsiz olan kişi veya kişiler tarafından boş araziye dökülen kimyasal atıklar temizlendi, bertaraf edilmesi için İZAYDAŞ’a gönderildi

Körfez’de önceki gün İlimtepe bölgesine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dökülen atıklar sonrasında Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Körfez Belediyesi ekipleri harekete geçmişti. Boş araziye bırakılan gri renkli atıkla ilgili örnekler alınarak analiz için laboratuara gönderildi. ATIKLAR TEMİZLENDİ İncelemeler sonrasında da çevre sağlığı açısından riski ortadan kaldırmak adına atıklar Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alandan alınarak bertaraf için İZAYDAŞ’a gönderildi. Yetkililer, konuyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulduğunu belirtildi.
İlimtepe bölgesinde önceki gün kimliği belirsiz olan kişi veya kişiler tarafından boş araziye dökülen kimyasal atıklar temizlendi, bertaraf edilmesi için İZAYDAŞ’a gönderildi

Körfez’de önceki gün İlimtepe bölgesine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dökülen atıklar sonrasında Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Körfez Belediyesi ekipleri harekete geçmişti. Boş araziye bırakılan gri renkli atıkla ilgili örnekler alınarak analiz için laboratuara gönderildi.

ATIKLAR TEMİZLENDİ

İncelemeler sonrasında da çevre sağlığı açısından riski ortadan kaldırmak adına atıklar Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alandan alınarak bertaraf için İZAYDAŞ’a gönderildi. Yetkililer, konuyla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulduğunu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.