Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İl Başkanı Kurt Eski İl Başkanları İle Buluştu

SİYASET 25.12.2021 - 15:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1237+ kez okundu.
 

İl Başkanı Kurt Eski İl Başkanları İle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Eski MHP İl Başkanları ile biraraya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Eski MHP İl Başkanları ile biraraya geldi. Göreve geldiği günden itibaren Kocaeli Teşkilatlarında birlik ve beraberlik mesajları veren ve bugün de geçmiş dönem MHP İl Başkanlığı yapmış olan Kemal Köse, Ahmet Tağ, Sedat Arı, Nurdoğan Kaçar, Ruhi Çavdar ve Celalettin Yaylak ile biraraya gelen Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genç İl Başkanı Yunus Emre KURT, istişarelerde bulunarak eski başkanların tecrübelerinden faydalandı. Buluşmada söz alan İl Başkanı Yunus Emre KURT: " Ahde vefanın imandan olduğunun bilincindeyiz. Tecrübeye, samimiyetle hizmete de saygımız var. Bu sebeple 6 kıymetli eski il başkanımızla biraraya geldik. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız çalışmalardan bahsettik. Kendilerinin tecrübelerini dinledik.   Uzun yıllar sonra gerçekleştirilen bu il başkanları masasının gelecek zamanlarda da toplanması gerektiğini kararlaştırdık. Liderimizin verdiği karar ile il başkanlığı görevine atanmam üzerine her gerçek ülkücünün yapması gerektiği gibi fitne ve fesada düşmeden liderimizin kararına uyan, teşkilat adabı ile hareket eden il başkanlarımıza teşekkür ediyorum.  Kocaeli'de görülen birlik ve beraberliğin ve üst düzey heyecanın daha da ilerleyerek devam edeceğini ifade ediyorum. Daha büyük ve güzel işleri hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Birliğin rahmetinden faydalanıp, ayrılığın azabından uzak duracağız.   Ebedi aleme irtihal etmiş eski il başkanlarımıza da rahmet diliyorum " dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Eski MHP İl Başkanları ile biraraya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Eski MHP İl Başkanları ile biraraya geldi.

Göreve geldiği günden itibaren Kocaeli Teşkilatlarında birlik ve beraberlik mesajları veren ve bugün de geçmiş dönem MHP İl Başkanlığı yapmış olan Kemal Köse, Ahmet Tağ, Sedat Arı, Nurdoğan Kaçar, Ruhi Çavdar ve Celalettin Yaylak ile biraraya gelen Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genç İl Başkanı Yunus Emre KURT, istişarelerde bulunarak eski başkanların tecrübelerinden faydalandı.

Buluşmada söz alan İl Başkanı Yunus Emre KURT: " Ahde vefanın imandan olduğunun bilincindeyiz. Tecrübeye, samimiyetle hizmete de saygımız var. Bu sebeple 6 kıymetli eski il başkanımızla biraraya geldik. Göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız çalışmalardan bahsettik. Kendilerinin tecrübelerini dinledik. 

 Uzun yıllar sonra gerçekleştirilen bu il başkanları masasının gelecek zamanlarda da toplanması gerektiğini kararlaştırdık. Liderimizin verdiği karar ile il başkanlığı görevine atanmam üzerine her gerçek ülkücünün yapması gerektiği gibi fitne ve fesada düşmeden liderimizin kararına uyan, teşkilat adabı ile hareket eden il başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 

Kocaeli'de görülen birlik ve beraberliğin ve üst düzey heyecanın daha da ilerleyerek devam edeceğini ifade ediyorum. Daha büyük ve güzel işleri hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Birliğin rahmetinden faydalanıp, ayrılığın azabından uzak duracağız. 

 Ebedi aleme irtihal etmiş eski il başkanlarımıza da rahmet diliyorum " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.