Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İki kargo kamyonu çarpıştı: 1 yaralı

Trafik Kazası 30.04.2020 - 22:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2573+ kez okundu.
 

İki kargo kamyonu çarpıştı: 1 yaralı

TEM Otoyolunda iki kargo kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken yol trafiğe kapandı.

TEM Otoyolunda iki kargo kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken yol trafiğe kapandı. Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Hayri Yorulmaz idaresindeki 18 AY 036 plakalı kargo yüklü kamyonun sağ ön lastiği fırlayınca sürücü aracını sağ şeride park ederek yardım istemek üzere aracından indi. Bu esnada aynı yönde seyir halinde olan Ali İhsan Narcı idaresindeki 63 FF 246 plakalı kargo yüklü kamyon, park halinde olan kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki kamyon da yola savrulurken sürücü Narcı araç içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İNCELEME BAŞLATILDI Araçta sıkışan sürücü Narcı, yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan Narcı, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara yönünde ulaşım yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapandı. TEM otoyolunda trafik araçların ve yola savrulan kargoların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
TEM Otoyolunda iki kargo kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken yol trafiğe kapandı.

TEM Otoyolunda iki kargo kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken yol trafiğe kapandı.

Alınan bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönünde seyir halinde olan Hayri Yorulmaz idaresindeki 18 AY 036 plakalı kargo yüklü kamyonun sağ ön lastiği fırlayınca sürücü aracını sağ şeride park ederek yardım istemek üzere aracından indi. Bu esnada aynı yönde seyir halinde olan Ali İhsan Narcı idaresindeki 63 FF 246 plakalı kargo yüklü kamyon, park halinde olan kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki kamyon da yola savrulurken sürücü Narcı araç içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Araçta sıkışan sürücü Narcı, yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan Narcı, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Ankara yönünde ulaşım yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapandı. TEM otoyolunda trafik araçların ve yola savrulan kargoların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.