Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hürriyet, Baro Başkanı Candemir’in Avukatlar Gününü kutladı

GÜNDEM 05.04.2021 - 21:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2004+ kez okundu.
 

Hürriyet, Baro Başkanı Candemir’in Avukatlar Gününü kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’i ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’i ziyaret etti   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Kocaeli Barosu’nu ziyaret etti. Başkan Hürriyet, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve onun nezdinde hukuku üstün kılmak adına mücadele eden tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Gününü kutladı. Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcıları Av. Sibel Solakoğlu ve Emirşah Torun, Koordinatör Ozan Aksu ve Basın Danışmanı Cem Şakoğlu eşlik etti.    GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN   Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Bugün değerli baromuzu, değerli Başkanımızı ve avukat arkadaşlarımızı, avukat kadromla ziyaret etmek istedim. Ben de bir avukat olarak sizlerin gününü kutlamak istiyorum. Sayın başkanım, sizin şahsınızda değerli meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum. Meslektaşlarımızın çok daha iyi koşullarda çalışmasını en içten şekilde diliyorum. Günümüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.    SİZ DE EV SAHİBİSİNİZ   Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “Sevgili Belediye Başkanım, bu anlamlı ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de Avukatlar gününü kutluyorum. Aslında bu bir ziyaret değil, siz de ev sahibisiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’i ziyaret etti
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’i ziyaret etti
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Kocaeli Barosu’nu ziyaret etti. Başkan Hürriyet, Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve onun nezdinde hukuku üstün kılmak adına mücadele eden tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Gününü kutladı. Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcıları Av. Sibel Solakoğlu ve Emirşah Torun, Koordinatör Ozan Aksu ve Basın Danışmanı Cem Şakoğlu eşlik etti. 
 
GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
 
Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Bugün değerli baromuzu, değerli Başkanımızı ve avukat arkadaşlarımızı, avukat kadromla ziyaret etmek istedim. Ben de bir avukat olarak sizlerin gününü kutlamak istiyorum. Sayın başkanım, sizin şahsınızda değerli meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum. Meslektaşlarımızın çok daha iyi koşullarda çalışmasını en içten şekilde diliyorum. Günümüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı. 
 
SİZ DE EV SAHİBİSİNİZ
 
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, “Sevgili Belediye Başkanım, bu anlamlı ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de Avukatlar gününü kutluyorum. Aslında bu bir ziyaret değil, siz de ev sahibisiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.