Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke’nin ‘Yıldız’ını söndürmeyin

SPOR 06.10.2021 - 22:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1539+ kez okundu.
 

Hereke’nin ‘Yıldız’ını söndürmeyin

Körfez Belediyesi bünyesinde yer alan ve yapılan açıklamayla tesis yetersizliği nedeniyle Bal ligine katılmayacağı söylenen Hereke Yıldızspor tartışması devam ediyor.

Körfez Belediyesi bünyesinde yer alan ve yapılan açıklamayla tesis yetersizliği nedeniyle Bal ligine katılmayacağı söylenen Hereke Yıldızspor tartışması devam ediyor. Belediye meclisinde sert tartışmalara neden olan karar, CHP Körfez İlçe toplantı salonunda eski kulp oyuncuları ve idarecilerinin de katıldığı basın açıklamasında sert dille eleştirildi ve gerekirse kulübün alınarak amatörce mücadelesinin sağlanabileceği söylendi. Hereke Yıldızspor’un eski oyuncusu olan CHP İl Başkan Yardımcısı Selim Tetik, “Kulübü bize versinler, gerekirse Herekenin gençleri ile ayakta tutar ve mücadelemizi veririz” dedi. Toplantı Salonunda basın açıklaması için bir araya gelen CHP İl Başkan Yardımcıları Selim Tetik, Yaprak Fidancı, İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri Erkan Uygun, Eren Kır, Sevgi Yaman Kel, Kirazlıyalı eski Belediye Başkanı Cevdet Şahin, partinin eski ilçe başkanları, meclis üyeleri, belediye başkan adayları, Hereke Yıldızspor’da top koşturan eski futbolcular ve teknik yöneticiler, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları alınan kararı eleştirdiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, alınan kararı yersiz bulduklarını ve geri adım atılmasını istediklerini söyledi. “Çok aciz bir durum” Konu hakkında ilk açıklamayı yapan İl Başkan Yardımcısı Selim Tetik, 70 yıllık geçmişi olan kulübün kapatılma noktasına getirildiğini iddia ederek, “70 yıla dayalı geçmişi olan bir kulüp belediye imkanlarına rağmen lige katılamıyor. 1952 yılından beri liglere katılmamazlık yapmayan kulüp, oynamadan, mücadele etmeden küme düşme noktasına getirildi. Çok aciz bir durum. Bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Kulübün liglere dönmesini istiyoruz. Katılmama gerekçeleri çok komik, TFF tesisleri beğenmemiş, mevcut saha sakatlıklara neden olabilirmiş. Bu sahada gençler oynayacak, onlar için sorun yok mu? 1 yıl pandemi dönemi yaşandı tesisler niye yapılmadı? Transfer için harcanan para ile pekala tesisler yapılabilirdi. Başkan, hiç galip gelinmediği için daha fazla yatırım yapmaya gerek duymamış, bu takımı siz yönettiniz, gereken kadroyu değiştirip başarı sağlasaydınız. Hereke’nin bir değeri daha kaybedildi” dedi.  
Körfez Belediyesi bünyesinde yer alan ve yapılan açıklamayla tesis yetersizliği nedeniyle Bal ligine katılmayacağı söylenen Hereke Yıldızspor tartışması devam ediyor.

Körfez Belediyesi bünyesinde yer alan ve yapılan açıklamayla tesis yetersizliği nedeniyle Bal ligine katılmayacağı söylenen Hereke Yıldızspor tartışması devam ediyor.

Belediye meclisinde sert tartışmalara neden olan karar, CHP Körfez İlçe toplantı salonunda eski kulp oyuncuları ve idarecilerinin de katıldığı basın açıklamasında sert dille eleştirildi ve gerekirse kulübün alınarak amatörce mücadelesinin sağlanabileceği söylendi. Hereke Yıldızspor’un eski oyuncusu olan CHP İl Başkan Yardımcısı Selim Tetik, “Kulübü bize versinler, gerekirse Herekenin gençleri ile ayakta tutar ve mücadelemizi veririz” dedi.

Toplantı Salonunda basın açıklaması için bir araya gelen CHP İl Başkan Yardımcıları Selim Tetik, Yaprak Fidancı, İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri Erkan Uygun, Eren Kır, Sevgi Yaman Kel, Kirazlıyalı eski Belediye Başkanı Cevdet Şahin, partinin eski ilçe başkanları, meclis üyeleri, belediye başkan adayları, Hereke Yıldızspor’da top koşturan eski futbolcular ve teknik yöneticiler, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları alınan kararı eleştirdiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, alınan kararı yersiz bulduklarını ve geri adım atılmasını istediklerini söyledi.

“Çok aciz bir durum”

Konu hakkında ilk açıklamayı yapan İl Başkan Yardımcısı Selim Tetik, 70 yıllık geçmişi olan kulübün kapatılma noktasına getirildiğini iddia ederek, “70 yıla dayalı geçmişi olan bir kulüp belediye imkanlarına rağmen lige katılamıyor. 1952 yılından beri liglere katılmamazlık yapmayan kulüp, oynamadan, mücadele etmeden küme düşme noktasına getirildi. Çok aciz bir durum. Bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Kulübün liglere dönmesini istiyoruz. Katılmama gerekçeleri çok komik, TFF tesisleri beğenmemiş, mevcut saha sakatlıklara neden olabilirmiş. Bu sahada gençler oynayacak, onlar için sorun yok mu? 1 yıl pandemi dönemi yaşandı tesisler niye yapılmadı? Transfer için harcanan para ile pekala tesisler yapılabilirdi. Başkan, hiç galip gelinmediği için daha fazla yatırım yapmaya gerek duymamış, bu takımı siz yönettiniz, gereken kadroyu değiştirip başarı sağlasaydınız. Hereke’nin bir değeri daha kaybedildi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.