Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“HER ZAMANKİ YERİMDE OLACAĞIM, YA SİZ ”

SPOR 20.11.2019 - 23:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2637+ kez okundu.
 

“HER ZAMANKİ YERİMDE OLACAĞIM, YA SİZ ”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 24 Kasım da Kocaeli Stadyumu’nda oynayacağı tarihi maç öncesi taraftara çağrıda bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 24 Kasım da Kocaeli Stadyumu’nda oynayacağı tarihi maç öncesi taraftara çağrıda bulundu.  Hürriyet, şehrin dört bir yanındaki billboardlardan yaptığı çağrıda   “ “Kocaelispor’umuzun Erokspor maçında her zamanki yerimde olacağım. Ya siz ” diyerek tüm halkı Kocaelispor için büyük önem taşıyan maça davet etti.   BİLLBOARDLAR DONATILDI Sıkı bir Kocaelispor taraftarı olduğu herkes tarafından bilinen Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 24 Kasım tarihinde kendi evinde oynayacağı Erokspor maçı öncesi de taraftara çağrıda bulundu.  Şehrin dört bir yanındaki billboardlarla Kocaelispor’a destek çağrısında bulunan Hürriyet, tüm vatandaşları maça davet etti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 24 Kasım da Kocaeli Stadyumu’nda oynayacağı tarihi maç öncesi taraftara çağrıda bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 24 Kasım da Kocaeli Stadyumu’nda oynayacağı tarihi maç öncesi taraftara çağrıda bulundu.  Hürriyet, şehrin dört bir yanındaki billboardlardan yaptığı çağrıda   “ “Kocaelispor’umuzun Erokspor maçında her zamanki yerimde olacağım. Ya siz ” diyerek tüm halkı Kocaelispor için büyük önem taşıyan maça davet etti.  

BİLLBOARDLAR DONATILDI

Sıkı bir Kocaelispor taraftarı olduğu herkes tarafından bilinen Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 24 Kasım tarihinde kendi evinde oynayacağı Erokspor maçı öncesi de taraftara çağrıda bulundu.  Şehrin dört bir yanındaki billboardlarla Kocaelispor’a destek çağrısında bulunan Hürriyet, tüm vatandaşları maça davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.