Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hakaret etti, özür diledi, istifa etti

SİYASET 20.06.2021 - 15:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3185+ kez okundu.
 

Hakaret etti, özür diledi, istifa etti

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret eden, İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş, Acurman’dan özür diledikten sonra istifa etti.

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret eden, İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş, Acurman’dan özür diledikten sonra istifa etti. CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabında CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret dolu paylaşımlar yaptı. İlçe Yöneticisi Savaş, el hareketi yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak Acurman’a seslendi. “Noldu lan Anıl? Erkekliğin kuruş ediyorsa, insanlar yazmasın bana. Sen yaz. Errrkek” ifadelerini kullandı. İSTİFA ETTİ İlçe yöneticisi Savaş tepki çeken davranışı sonrası bugün öğle saatlerinde Acurman’dan özür diledi. Hakaret ettiği sayfasından özür paylaşımı yapan Savaş daha sonra partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Savaş paylaşımında, “Dün gece sosyal medyadaki anlamsız paylaşımından dolayı çok üzgünüm. Bir yanlış anlamadan kaynaklanan durumdan ötürü Av. Anıl Acurman’la ilgili yaptığım paylaşım nedeniyle Acurman ailesinden özür diliyorum. Bu durum kendi kişisel sorunlarımdan kaynaklanmış olup partimiz ile hiçbir ilgili yoktur. Bu üzücü olayın partimize zarar vermemesi iin CHP Gençlik Kollarındaki görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı “HOŞGÖRÜ İLE BAKMAY DEVAM EDECEĞİZ” Savaş’ın istifası sonrası kısa bir açıklama yapan Acurman, “Üzücü ama gencimizin sorunları nedeniyle yaşanan bir konuydu açıklamam yalnızca bundan ibarettir. Herkese sevgiyle yaklaştık, hoşgörüyle bakmaya devam edeceğiz. Görevim ve bakışım da bu” dedi.  
CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret eden, İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş, Acurman’dan özür diledikten sonra istifa etti.

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret eden, İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş, Acurman’dan özür diledikten sonra istifa etti.

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Avukat Ozan Uğur Savaş dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabında CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’a hakaret dolu paylaşımlar yaptı. İlçe Yöneticisi Savaş, el hareketi yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak Acurman’a seslendi. “Noldu lan Anıl? Erkekliğin kuruş ediyorsa, insanlar yazmasın bana. Sen yaz. Errrkek” ifadelerini kullandı.

İSTİFA ETTİ

İlçe yöneticisi Savaş tepki çeken davranışı sonrası bugün öğle saatlerinde Acurman’dan özür diledi. Hakaret ettiği sayfasından özür paylaşımı yapan Savaş daha sonra partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Savaş paylaşımında, “Dün gece sosyal medyadaki anlamsız paylaşımından dolayı çok üzgünüm. Bir yanlış anlamadan kaynaklanan durumdan ötürü Av. Anıl Acurman’la ilgili yaptığım paylaşım nedeniyle Acurman ailesinden özür diliyorum. Bu durum kendi kişisel sorunlarımdan kaynaklanmış olup partimiz ile hiçbir ilgili yoktur. Bu üzücü olayın partimize zarar vermemesi iin CHP Gençlik Kollarındaki görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı

HOŞGÖRÜ İLE BAKMAY DEVAM EDECEĞİZ”

Savaş’ın istifası sonrası kısa bir açıklama yapan Acurman, “Üzücü ama gencimizin sorunları nedeniyle yaşanan bir konuydu açıklamam yalnızca bundan ibarettir. Herkese sevgiyle yaklaştık, hoşgörüyle bakmaya devam edeceğiz. Görevim ve bakışım da bu” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.