Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Güçlü Türkiye için gençlerimize ihtiyacımız var”

SİYASET 26.03.2021 - 17:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2870+ kez okundu.
 

“Güçlü Türkiye için gençlerimize ihtiyacımız var”

Körfez ve Yarımca Ülkü Ocakları üyesi gençlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Okuyan, her alanda kendini geliştiren ama medeniyetini ve tarihine de sahip çıkan gençlerimizle Güçlü Türkiye hedefine ulaşacağız” dedi

Körfez ve Yarımca Ülkü Ocakları üyesi gençlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Okuyan, her alanda kendini geliştiren ama medeniyetini ve tarihine de sahip çıkan gençlerimizle Güçlü Türkiye hedefine ulaşacağız” dedi Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ülkücü gençlerle bir araya geldi. Nazende Tütünçiftlik’te gerçekleşen buluşmaya; MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Ocak Başkanı Cihad Okyay ve Yarımca Ocak Başkanı Tufan Arslan ile ocak yöneticileri de katıldı. “Bayrağını, vatanını seven inançlı genç kardeşlerimizle bira arada olmak güzel” diyen Başkan Söğüt, “Sizler bizim için kıymetli ve değerlisiniz. Bizim gençlerimize uzanan köprülerimizsiniz. TARİHİMİZDEN KOPMADAN… Bugün birçok gencimiz ülke meselelerinden, ocak kültüründen uzak. Maalesef daha çok sosyal medya ile vakit geçiriyor ve kendi medeniyetinden ve tarihinden uzak düşünceler ile büyüyor. Bu anlamda sizler çok önemlisiniz. Mutlaka etrafınızdaki gençlere sahip çıkın, ilgilenin. Büyük ve güçlü Türkiye olabilmemiz için size ihtiyacımız var. EĞİTİMİZİ ASLA İHMAL ETMEYİN Büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmek için gençlerimize, her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Eğitiminizi asla ihmal etmeyin. Kendinizi çok güzel yetiştirin. Tabi sadece okumak da yetmez. Kendinizi geliştirin. Bizler de bu noktada Körfez Belediyesi olarak gençlerimiz için her türlü olanağı sunabileceğimiz projeleri hayata geçiriyoruz. GELECEĞE HAZIRLIYORUZ Bilgi evleri, akademi ise ve şimdi hayata geçireceğimiz Gençlik Merkezimiz bu noktada bir kılavuz olacak. Burada değerler eğitiminden tutun da kültür sanat eğitimlerine, yabancı dil eğitimlerine, robotik kodlama sınıflarına kadar birçok alanda eğitimler vererek sizleri geleceğe hazırlamak istiyoruz. İnanıyoruz ki bizim gençliğimiz her şeyin en güzeline, en iyisine layık. ASLA İHMAL ETMİYORUZ Şehrimizi imar ederken, neslimizi de asla ihmal etmiyoruz. Gençliğimizin ilgi duyduğu tüm alanlarda var olmayı, beklentilerine cevap vermeyi, dünyanın gerçekliklerine göre yetişmesine katkı sunmayı bir görev olarak kabul ediyoruz. Yetiştirirken de her gencimizin kendi medeniyetini, tarihini, aslında bizi biz yapan tüm değerlerimizi öğrenmesi için de gayret sarf ediyoruz” dedi.
Körfez ve Yarımca Ülkü Ocakları üyesi gençlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Okuyan, her alanda kendini geliştiren ama medeniyetini ve tarihine de sahip çıkan gençlerimizle Güçlü Türkiye hedefine ulaşacağız” dedi

Körfez ve Yarımca Ülkü Ocakları üyesi gençlerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Okuyan, her alanda kendini geliştiren ama medeniyetini ve tarihine de sahip çıkan gençlerimizle Güçlü Türkiye hedefine ulaşacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ülkücü gençlerle bir araya geldi. Nazende Tütünçiftlik’te gerçekleşen buluşmaya; MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Ocak Başkanı Cihad Okyay ve Yarımca Ocak Başkanı Tufan Arslan ile ocak yöneticileri de katıldı. “Bayrağını, vatanını seven inançlı genç kardeşlerimizle bira arada olmak güzel” diyen Başkan Söğüt, “Sizler bizim için kıymetli ve değerlisiniz. Bizim gençlerimize uzanan köprülerimizsiniz.

TARİHİMİZDEN KOPMADAN…

Bugün birçok gencimiz ülke meselelerinden, ocak kültüründen uzak. Maalesef daha çok sosyal medya ile vakit geçiriyor ve kendi medeniyetinden ve tarihinden uzak düşünceler ile büyüyor. Bu anlamda sizler çok önemlisiniz. Mutlaka etrafınızdaki gençlere sahip çıkın, ilgilenin. Büyük ve güçlü Türkiye olabilmemiz için size ihtiyacımız var.

EĞİTİMİZİ ASLA İHMAL ETMEYİN

Büyük Türkiye'yi, güçlü Türkiye'yi inşa etmek için gençlerimize, her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Eğitiminizi asla ihmal etmeyin. Kendinizi çok güzel yetiştirin. Tabi sadece okumak da yetmez. Kendinizi geliştirin. Bizler de bu noktada Körfez Belediyesi olarak gençlerimiz için her türlü olanağı sunabileceğimiz projeleri hayata geçiriyoruz.

GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Bilgi evleri, akademi ise ve şimdi hayata geçireceğimiz Gençlik Merkezimiz bu noktada bir kılavuz olacak. Burada değerler eğitiminden tutun da kültür sanat eğitimlerine, yabancı dil eğitimlerine, robotik kodlama sınıflarına kadar birçok alanda eğitimler vererek sizleri geleceğe hazırlamak istiyoruz. İnanıyoruz ki bizim gençliğimiz her şeyin en güzeline, en iyisine layık.

ASLA İHMAL ETMİYORUZ

Şehrimizi imar ederken, neslimizi de asla ihmal etmiyoruz. Gençliğimizin ilgi duyduğu tüm alanlarda var olmayı, beklentilerine cevap vermeyi, dünyanın gerçekliklerine göre yetişmesine katkı sunmayı bir görev olarak kabul ediyoruz. Yetiştirirken de her gencimizin kendi medeniyetini, tarihini, aslında bizi biz yapan tüm değerlerimizi öğrenmesi için de gayret sarf ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.