Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

GTÜ Dünyanın En İyileri Arasında

TEKNOLOJİ 27.09.2018 - 18:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2456+ kez okundu.
 

GTÜ Dünyanın En İyileri Arasında

GTÜ dünya üniversiteleri sıralaması Times HigherEducation THE- 2019'da yerini aldı.

GTÜ dünya üniversiteleri sıralaması Times HigherEducation THE- 2019'da yerini aldı. Yükseköğretimi Derecelendirme Kuruluşu'nun (QS World UniversityRankings) hazırladığı 2019 Dünyanın En İyi Üniversiteleri sıralaması (Times HigherEducation THE- 2019) açıklandı. Oxford Üniversitesi'nin birinci olduğu değerlendirmede 77 ülkeden bin 258 üniversite listeye girebildi. Türkiye'den devlet ve vakıf olmak üzere 23 üniversitenin bulunduğu değerlendirmede Gebze Teknik Üniversitesi'de sıralamada yerini aldı. Eğitim, Araştırma ve Atıf, Uluslararası Görünüm ve Sanayi Geliri gibi ana kriterlerle çok sayıda göstergenin puanlandığı değerlendirmede GTÜ dışında yer alan diğer devlet üniversiteleri ise şöyle:  Boğaziçi Üniversitesi,  Hacettepe Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ,  Anadolu Üniversitesi,  Erciyes Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İYTE, Marmara Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi.
GTÜ dünya üniversiteleri sıralaması Times HigherEducation THE- 2019'da yerini aldı.

GTÜ dünya üniversiteleri sıralaması Times HigherEducation THE- 2019'da yerini aldı.

Yükseköğretimi Derecelendirme Kuruluşu'nun (QS World UniversityRankings) hazırladığı 2019 Dünyanın En İyi Üniversiteleri sıralaması (Times HigherEducation THE- 2019) açıklandı. Oxford Üniversitesi'nin birinci olduğu değerlendirmede 77 ülkeden bin 258 üniversite listeye girebildi. Türkiye'den devlet ve vakıf olmak üzere 23 üniversitenin bulunduğu değerlendirmede Gebze Teknik Üniversitesi'de sıralamada yerini aldı. Eğitim, Araştırma ve Atıf, Uluslararası Görünüm ve Sanayi Geliri gibi ana kriterlerle çok sayıda göstergenin puanlandığı değerlendirmede GTÜ dışında yer alan diğer devlet üniversiteleri ise şöyle:  Boğaziçi Üniversitesi,  Hacettepe Üniversitesi, İTÜ, ODTÜ,  Anadolu Üniversitesi,  Erciyes Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İYTE, Marmara Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.