Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Genç kız 7. kattan düştü, 2’si polis 3 kişi gözaltında

ASAYİŞ 10.01.2022 - 12:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1879+ kez okundu.
 

Genç kız 7. kattan düştü, 2’si polis 3 kişi gözaltında

Körfez ilçesinde polis memurunun evine misafirliğe giden 23 yaşındaki kız 7. kattan düştü. Olayla ilgili evde bulunan 3 kişinin ifadesi alındı.

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfezkent Sitelerinde iddialara göre polis memuru olan 2 kişi ile balkonda oturduğu sırada düşen Sedefnur Çağlar (23) ağır yaralandı. Alınan bilgi ve iddialara göre balkonda oturduğu sırada bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybeden genç kız 7. kattan düştü. Sedefnur Çağlar adlı genç kızın yere düştüğünü gören vatandaşların da ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahale sonrasında yaralıyı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar. Yapılan tedavi sonrasında durumu ağır olan ve hayati tehlikesi olan genç kız yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, iddialara göre olay anında yanında olan 2 polis memuru ile evde bulunan bir bayan gözaltına alındı. Genç kızın Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.
Körfez ilçesinde polis memurunun evine misafirliğe giden 23 yaşındaki kız 7. kattan düştü. Olayla ilgili evde bulunan 3 kişinin ifadesi alındı.

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfezkent Sitelerinde iddialara göre polis memuru olan 2 kişi ile balkonda oturduğu sırada düşen Sedefnur Çağlar (23) ağır yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre balkonda oturduğu sırada bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybeden genç kız 7. kattan düştü.

Sedefnur Çağlar adlı genç kızın yere düştüğünü gören vatandaşların da ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahale sonrasında yaralıyı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar.

Yapılan tedavi sonrasında durumu ağır olan ve hayati tehlikesi olan genç kız yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, iddialara göre olay anında yanında olan 2 polis memuru ile evde bulunan bir bayan gözaltına alındı.

Genç kızın Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.