Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Kocaeli’den Çayırova’da Esnaf Turu

SİYASET 22.03.2021 - 13:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1794+ kez okundu.
 

Gelecek Kocaeli’den Çayırova’da Esnaf Turu

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova yönetimiyle birlikte gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başaran ve ekibine sıcak ilgi gösteren bölge esnafı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova yönetimiyle birlikte gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Başaran ve ekibine sıcak ilgi gösteren bölge esnafı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, il başkan yardımcısı Yunus Küçükpolat, İlçe gençlik kolları başkanı Enez Giriş, ilçe kadın kolları başkanı Zeynep Karataş, ilçe sekreteri Nazlı Üstün ile birlikte Çayırova Fatih Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlçe teşkilatında kısa bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sahaya inen başkan Başaran ziyaret ettiği esnaflarla sohbet etti. Uzun süre kapalı kalan, aldıkları kredileri çevirmekte güçlük çeken esnaf, kira ve vergi yükü altında ezildiklerini, açıklanan sözde destek paketlerinin içinin boş olduğunu, dayanacak güçlerinin kalmadığını ifade ettiler. Zaten var olan ekonomik krizin kötü yönetilen pandemi süreci nedeniyle büyük bir krize döndüğünü ifade eden başkan Başaran ise seçimleri ve sandığı işaret etti. Başaran, kısa sürede Çayırova’da partiyi tanıtan ve büyük ilgi gören Başkan Kağan Demirci ve yönetimini de kutlayıp, teşekkür etti.
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova yönetimiyle birlikte gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başaran ve ekibine sıcak ilgi gösteren bölge esnafı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova yönetimiyle birlikte gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Başaran ve ekibine sıcak ilgi gösteren bölge esnafı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, il başkan yardımcısı Yunus Küçükpolat, İlçe gençlik kolları başkanı Enez Giriş, ilçe kadın kolları başkanı Zeynep Karataş, ilçe sekreteri Nazlı Üstün ile birlikte Çayırova Fatih Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlçe teşkilatında kısa bir durum değerlendirmesi yaptıktan sonra sahaya inen başkan Başaran ziyaret ettiği esnaflarla sohbet etti. Uzun süre kapalı kalan, aldıkları kredileri çevirmekte güçlük çeken esnaf, kira ve vergi yükü altında ezildiklerini, açıklanan sözde destek paketlerinin içinin boş olduğunu, dayanacak güçlerinin kalmadığını ifade ettiler. Zaten var olan ekonomik krizin kötü yönetilen pandemi süreci nedeniyle büyük bir krize döndüğünü ifade eden başkan Başaran ise seçimleri ve sandığı işaret etti. Başaran, kısa sürede Çayırova’da partiyi tanıtan ve büyük ilgi gören Başkan Kağan Demirci ve yönetimini de kutlayıp, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.