Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Derince’den EYT mağdurlarına destek

SİYASET 03.03.2021 - 13:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2853+ kez okundu.
 

Gelecek Derince’den EYT mağdurlarına destek

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut, Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı ziyaret ederek yaşadıkları hukuksuzluğu anlattı, EYT mağdurları için destek istedi.

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut, Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı ziyaret ederek yaşadıkları hukuksuzluğu anlattı, EYT mağdurları için destek istedi. EYT Başkanı Zekeriya Akbulut ile yönetim kurulu üyeleri Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı ziyaret etti. İl başkan yardımcısı Mehmet Tahsin Erten, il yönetim kurulu üyeleri Çiğdem Cengiz ve Filiz Bingöl ile ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan EYT Başkanı Akbulut, Türkiye genelinde yaklaşık beş milyon kişini mağdur olduğunu belirterek yaşanan bu hukuksuzluğun bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. Çalışma ve yaşam şartlarının çok ağır olduğu, 10 milyonu aşan işsiz sayısının toplumsal travmaya dönüştüğünü belirten ilçe başkanı Ümit Yıldız, “Bir buçuk ayda sadece ilimizde 13 vatandaşımız intihar etmiş. İş ilanlarında 35 yaş altı şartı aranırken işsiz kalan 45-50 yaş üzeri işsiz EYT mağdurları ciddi mağduriyetler yaşamaktadır. Bakmak zorunda oldukları aileleri olan EYT’lilerin sorunları siyaset üstüdür. Parti olarak bu vatandaşlarımızın yanında olacak ve atılacak her olumlu adımın destekçisi olacağız” dedi. Ziyarette İlçe Başkanı Yıldız, EYT'liler için düzenlenen imza kampanyasına katılarak destek verdi.    
Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut, Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı ziyaret ederek yaşadıkları hukuksuzluğu anlattı, EYT mağdurları için destek istedi.

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut, Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı ziyaret ederek yaşadıkları hukuksuzluğu anlattı, EYT mağdurları için destek istedi.

EYT Başkanı Zekeriya Akbulut ile yönetim kurulu üyeleri Gelecek Partisi Derince İlçe Başkanı Ümit Yıldız’ı ziyaret etti. İl başkan yardımcısı Mehmet Tahsin Erten, il yönetim kurulu üyeleri Çiğdem Cengiz ve Filiz Bingöl ile ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan EYT Başkanı Akbulut, Türkiye genelinde yaklaşık beş milyon kişini mağdur olduğunu belirterek yaşanan bu hukuksuzluğun bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi.

Çalışma ve yaşam şartlarının çok ağır olduğu, 10 milyonu aşan işsiz sayısının toplumsal travmaya dönüştüğünü belirten ilçe başkanı Ümit Yıldız, “Bir buçuk ayda sadece ilimizde 13 vatandaşımız intihar etmiş. İş ilanlarında 35 yaş altı şartı aranırken işsiz kalan 45-50 yaş üzeri işsiz EYT mağdurları ciddi mağduriyetler yaşamaktadır. Bakmak zorunda oldukları aileleri olan EYT’lilerin sorunları siyaset üstüdür. Parti olarak bu vatandaşlarımızın yanında olacak ve atılacak her olumlu adımın destekçisi olacağız” dedi. Ziyarette İlçe Başkanı Yıldız, EYT'liler için düzenlenen imza kampanyasına katılarak destek verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.