Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Geçtiğimiz aylarda Durakta kurşunlanmıştı, kalbinden bıçaklandı

ASAYİŞ 19.09.2021 - 22:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2623+ kez okundu.
 

Geçtiğimiz aylarda Durakta kurşunlanmıştı, kalbinden bıçaklandı

Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve halk otobüslerinde şoför olarak çalışan Adem Y. (38) 08 Ağustos 2021'de yaşanan olayda durakta kurşunlandıktan sonra bu kez de husumetli olduğu şahıs tarafından sokakta kalbinden bıçaklandı.

Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve halk otobüslerinde şoför olarak çalışan Adem Y. (38) 41 gün önce durakta kurşunlandıktan sonra bu kez de husumetli olduğu şahıs tarafından sokakta kalbinden bıçaklandı.  Edinilen bilgilere göre Adem Y. ve husumetli olduğu Emre A. (36) Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında karşılaştılar. İddialara göre kendisine telefonda küfür mesajları atıldığını söyleyen Emre A. ile Adem Y. kavga etmeye başladılar. Kavganın büyümesi ile taraflar birbirlerine bıçak çektiler ve bu sırada Emre A., Adem Y.'yi kalbinin hemen altından bıçakladı. Olaydan sonra ağır yaralanan Adem Y. gelen sağlık ekiplerinin ilk tedavisinden sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Adem Y.'yi bıçaklayan Emre A. ise olaydan sonra kaçtı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken kaçan zanlı aranıyor. Otobüs durağında kurşunlanmıştı Kavgaya neden olan husumetin yıllar öncesindeki bir aile meselesine dayandığı öğrenilirken, bıçaklanan Adem Y. 41 gün önce çalıştığı halk otobüslerinin son durağında, Cemalettin A.'nın silahlı saldırısına uğramış ve bacağından yaralanmıştı. Tedavisini tamamlayarak işe geri dönen Adem Y. bu kez de aynı aileden Emre A.'nın bıçaklı saldırısıyla ağır yaralandı.  
Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve halk otobüslerinde şoför olarak çalışan Adem Y. (38) 08 Ağustos 2021'de yaşanan olayda durakta kurşunlandıktan sonra bu kez de husumetli olduğu şahıs tarafından sokakta kalbinden bıçaklandı.

Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde oturan ve halk otobüslerinde şoför olarak çalışan Adem Y. (38) 41 gün önce durakta kurşunlandıktan sonra bu kez de husumetli olduğu şahıs tarafından sokakta kalbinden bıçaklandı. 

Edinilen bilgilere göre Adem Y. ve husumetli olduğu Emre A. (36) Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde saat 16.00 sıralarında karşılaştılar. İddialara göre kendisine telefonda küfür mesajları atıldığını söyleyen Emre A. ile Adem Y. kavga etmeye başladılar.

Kavganın büyümesi ile taraflar birbirlerine bıçak çektiler ve bu sırada Emre A., Adem Y.'yi kalbinin hemen altından bıçakladı. Olaydan sonra ağır yaralanan Adem Y. gelen sağlık ekiplerinin ilk tedavisinden sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Adem Y.'yi bıçaklayan Emre A. ise olaydan sonra kaçtı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken kaçan zanlı aranıyor.

Otobüs durağında kurşunlanmıştı

Kavgaya neden olan husumetin yıllar öncesindeki bir aile meselesine dayandığı öğrenilirken, bıçaklanan Adem Y. 41 gün önce çalıştığı halk otobüslerinin son durağında, Cemalettin A.'nın silahlı saldırısına uğramış ve bacağından yaralanmıştı. Tedavisini tamamlayarak işe geri dönen Adem Y. bu kez de aynı aileden Emre A.'nın bıçaklı saldırısıyla ağır yaralandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.