Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gebze Center Avm, Sıfır Atık Projesi İle Doğayı Koruyor

EKONOMİ 29.12.2020 - 12:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2240+ kez okundu.
 

Gebze Center Avm, Sıfır Atık Projesi İle Doğayı Koruyor

Bu sene 10. yılını geride bırakan Gebze Center AVM, çevre kirliliğinin önlenmesi, atık oluşumunun azaltılması ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için ‘Sıfır Atık’ ilkesi ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu sene 10. yılını geride bırakan Gebze Center AVM, çevre kirliliğinin önlenmesi, atık oluşumunun azaltılması ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için ‘Sıfır Atık’ ilkesi ile faaliyetlerini sürdürüyor. Geçen yıl Sıfır Atık Belgesi ve Atık Getirme Merkezi Belgesi alan AVM, başlattığı “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Atık Getirme Merkezi kurarak 7 kategoride aylık 25 ton atığın dönüştürülmesini sağlıyor. Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, hayata geçirdiği projelerle çevre kirliliğinin önlenmesi ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakılması için çalışmalarını sürdürüyor. AVM uygulamaya koyduğu Sıfır Atık Projesi kapsamında 2019 yılında kurduğu Atık Getirme Merkezi ile 2 yılda yaklaşık 293 ton atığın geri dönüşümünü sağladı. Gebze Center AVM Atık Getirme Merkezi’nde kağıt, metal, cam, plastik, pil, elektronik cihazlar ve tekstil ürünleri olmak üzere 7 kategoride atıklar toplanıyor ve geri dönüştürülerek belediyenin yetkilendirdiği firmaya teslim ediliyor. En çok kağıt ve plastik atıkların dönüştürüldüğü Gebze Center AVM Atık Toplama Merkezi’nde aylık ortalama 25 ton atığın dönüştürülmesi sağlanıyor. 08.00-20.00 saatleri arasında 12 saat iki personeli ile hizmet veren Gebze Center AVM Atık Getirme Merkezi’ne isteyen herkes dışarıdan atıklarını bırakarak geri dönüşüme ve daha temiz bir doğa için çalışmalara destek olabiliyor. 2 yılda 293 ton değerlendirilebilir atık dönüştürüldü Gebze Center AVM Atık Getirme Merkezi, kurulduğu 2019 yılından bugüne kadar yaklaşık 293 ton değerlendirilebilir atığı dönüştürerek çevreye büyük katkı sağladı. Gebze Center AVM bugüne kadar; 119 ton kâğıt dönüştürerek 351 ağacı kâğıt üretimi için kesilmekten kurtarırken, 87 ton plastik dönüştürerek petrol tüketiminin 8 bin 96 litre azaltılmasını sağladı. AVM; 32 ton cam dönüştürerek 32 ton hammadde, 28 ton metal dönüştürerek de 86 ton hammadde elde edilmesine ön ayak oldu. Güvenli ve doğa dostu bir alışveriş… Uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli ve keyifli alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile çevreci uygulamaları hayata geçiriyor. Daha temiz bir çevre ve sürdürülebilir bir dünya için faaliyetlerini sürdüren AVM, geçen yıl Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi ve Atık Getirme Merkezi Belgesi’ni almaya da hak kazanmıştı. Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de geçtiğimiz günlerde TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.
Bu sene 10. yılını geride bırakan Gebze Center AVM, çevre kirliliğinin önlenmesi, atık oluşumunun azaltılması ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için ‘Sıfır Atık’ ilkesi ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu sene 10. yılını geride bırakan Gebze Center AVM, çevre kirliliğinin önlenmesi, atık oluşumunun azaltılması ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için ‘Sıfır Atık’ ilkesi ile faaliyetlerini sürdürüyor. Geçen yıl Sıfır Atık Belgesi ve Atık Getirme Merkezi Belgesi alan AVM, başlattığı “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Atık Getirme Merkezi kurarak 7 kategoride aylık 25 ton atığın dönüştürülmesini sağlıyor.

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, hayata geçirdiği projelerle çevre kirliliğinin önlenmesi ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakılması için çalışmalarını sürdürüyor. AVM uygulamaya koyduğu Sıfır Atık Projesi kapsamında 2019 yılında kurduğu Atık Getirme Merkezi ile 2 yılda yaklaşık 293 ton atığın geri dönüşümünü sağladı.

Gebze Center AVM Atık Getirme Merkezi’nde kağıt, metal, cam, plastik, pil, elektronik cihazlar ve tekstil ürünleri olmak üzere 7 kategoride atıklar toplanıyor ve geri dönüştürülerek belediyenin yetkilendirdiği firmaya teslim ediliyor. En çok kağıt ve plastik atıkların dönüştürüldüğü Gebze Center AVM Atık Toplama Merkezi’nde aylık ortalama 25 ton atığın dönüştürülmesi sağlanıyor. 08.00-20.00 saatleri arasında 12 saat iki personeli ile hizmet veren Gebze Center AVM Atık Getirme Merkezi’ne isteyen herkes dışarıdan atıklarını bırakarak geri dönüşüme ve daha temiz bir doğa için çalışmalara destek olabiliyor.

2 yılda 293 ton değerlendirilebilir atık dönüştürüldü

Gebze Center AVM Atık Getirme Merkezi, kurulduğu 2019 yılından bugüne kadar yaklaşık 293 ton değerlendirilebilir atığı dönüştürerek çevreye büyük katkı sağladı. Gebze Center AVM bugüne kadar; 119 ton kâğıt dönüştürerek 351 ağacı kâğıt üretimi için kesilmekten kurtarırken, 87 ton plastik dönüştürerek petrol tüketiminin 8 bin 96 litre azaltılmasını sağladı. AVM; 32 ton cam dönüştürerek 32 ton hammadde, 28 ton metal dönüştürerek de 86 ton hammadde elde edilmesine ön ayak oldu.

Güvenli ve doğa dostu bir alışveriş…

Uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli ve keyifli alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile çevreci uygulamaları hayata geçiriyor. Daha temiz bir çevre ve sürdürülebilir bir dünya için faaliyetlerini sürdüren AVM, geçen yıl Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi ve Atık Getirme Merkezi Belgesi’ni almaya da hak kazanmıştı. Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de geçtiğimiz günlerde TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.