Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fatma Kaplan Hürriyet virüse yakalandı

SAĞLIK 27.04.2021 - 23:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2455+ kez okundu.
 

Fatma Kaplan Hürriyet virüse yakalandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet koronavirüse yakalandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in koronavirüs belirtilerini hmesinin ardından yaptırdığı testin sonucu pozitif çıktı. Koronavirüse yakalanan Hürriyet, bu akşamı kontrol amaçlı Acıbadem Hastanesi'nde geçirecek. Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile beraber test yaptıran eşi Murat Hürriyet'in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet koronavirüse yakalandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in koronavirüs belirtilerini hmesinin ardından yaptırdığı testin sonucu pozitif çıktı. Koronavirüse yakalanan Hürriyet, bu akşamı kontrol amaçlı Acıbadem Hastanesi'nde geçirecek.

Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile beraber test yaptıran eşi Murat Hürriyet'in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.