Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dr. Resul Patan kalbine yenildi

Vefat 27.11.2021 - 13:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3050+ kez okundu.
 

Dr. Resul Patan kalbine yenildi

Gölcük Devlet Hastanesi eski başhekimi Resul Patan kalp krizi sonucu vefat etti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar hekimlik ve ardından başhekimlik görevini sürdürdükten sonra 2019 tarihinde Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Patan, 31 Mart 2019 seçimlerinde MHP Gölcük Belediye Başkan adayı olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Patan'ın cenazesi bugün toprağa verilecek. RESUL PATAN KİMDİR? 1960 yılında Samsun Terme’de doğan Patan, 1987 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu. 1997 yılında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı.1998-2012 yılları arasında Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulundu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde MHP Gölcük Belediye Başkan adayı olan Patan, seçimden sonra Karamürsel Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştı.  
Gölcük Devlet Hastanesi eski başhekimi Resul Patan kalp krizi sonucu vefat etti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde uzun yıllar hekimlik ve ardından başhekimlik görevini sürdürdükten sonra 2019 tarihinde Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Patan, 31 Mart 2019 seçimlerinde MHP Gölcük Belediye Başkan adayı olmuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Patan'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

RESUL PATAN KİMDİR?

1960 yılında Samsun Terme’de doğan Patan, 1987 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu. 1997 yılında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı.1998-2012 yılları arasında Gölcük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulundu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde MHP Gölcük Belediye Başkan adayı olan Patan, seçimden sonra Karamürsel Devlet Hastanesi’nde göreve başlamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.