Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Down Sendromlu Ceren’in gelinlik hayali gerçek oldu

YAŞAM 21.03.2021 - 22:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1681+ kez okundu.
 

Down Sendromlu Ceren’in gelinlik hayali gerçek oldu

Gelinlik giymeyi çok isteyen down sendromlu Mediha Ceren Görgün’ün hayali İzmit Belediyesinin Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştü

Gelinlik giymeyi çok isteyen down sendromlu Mediha Ceren Görgün’ün hayali İzmit Belediyesinin Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştü   Sosyal belediyecilik kapsamında birçok kişinin hayatına dokunan İzmit Belediyesi, bu sefer de 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında Down sendromlu Ceren için seferber oldu. Mediha Ceren Görgün’ün annesi Tenzile Görgün, kızının gelinlik giyme hayali olduğunu Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne iletti. Anne Görgün’ün talebiyle harekete geçen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Mediha Ceren’in en özel hayalini Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştürdü.    ANNE ÇOK DUYGULANDI İhtiyaç sahibi vatandaşlar ile evlenmek isteyen çiftlere destek olan İzmit Belediyesi Dost Eller Mağazası bu kez Ceren’i de gülümsetti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, gelinlik seçme, hazırlanma ve fotoğraf çekimi süreçleriyle Ceren’e unutamayacağı mutluluk yaşattı. Kızını gelinlikler içinde gören anne Görgün ise duygusal anlar yaşadı. Özel vatandaşlarını çok kıymetli gören İzmit Belediyesi farklılıkların hastalık değil, zenginlik olduğuna bir kez daha dikkat çekti.
Gelinlik giymeyi çok isteyen down sendromlu Mediha Ceren Görgün’ün hayali İzmit Belediyesinin Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştü
Gelinlik giymeyi çok isteyen down sendromlu Mediha Ceren Görgün’ün hayali İzmit Belediyesinin Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştü
 
Sosyal belediyecilik kapsamında birçok kişinin hayatına dokunan İzmit Belediyesi, bu sefer de 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında Down sendromlu Ceren için seferber oldu. Mediha Ceren Görgün’ün annesi Tenzile Görgün, kızının gelinlik giyme hayali olduğunu Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne iletti. Anne Görgün’ün talebiyle harekete geçen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Mediha Ceren’in en özel hayalini Dost Eller Mağazası’nda gerçeğe dönüştürdü. 
 
ANNE ÇOK DUYGULANDI
İhtiyaç sahibi vatandaşlar ile evlenmek isteyen çiftlere destek olan İzmit Belediyesi Dost Eller Mağazası bu kez Ceren’i de gülümsetti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, gelinlik seçme, hazırlanma ve fotoğraf çekimi süreçleriyle Ceren’e unutamayacağı mutluluk yaşattı. Kızını gelinlikler içinde gören anne Görgün ise duygusal anlar yaşadı. Özel vatandaşlarını çok kıymetli gören İzmit Belediyesi farklılıkların hastalık değil, zenginlik olduğuna bir kez daha dikkat çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.